2777
2789

بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت به طور کلی سالیانه نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر بر اثر خودکشی جان می‌بازند که این آمار از شمار افرادی که سالیانه بر  اثر سرطان سینه یا جنگ یا قتل کشته می‌شوند نیز بیشتر است.

اگر چه میزان خودکشی در سال‌های اخیر کاهش داشته و بین سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ میلادی جهان شاهد کاهش ۹.۸ درصدی خودکشی بوده است اما با این کاهش بسیار ناچیز به حساب می‌آید. هم‌چنین در بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ میلادی برخی از نقاط جهان با افزایش میزان خودکشی روبرو بوده‌اند. 

واقعاچرا؟؟به نظرمن یکی از دلایل اصلی اینکه یه نفر خودکشی میکنه بی اعتقاد بودنشه

این آدم اون دنیارو باور نداره اگه داشت از عذاب اخرت میترسید و هرگز اینکارو نمیکرد چون وعده خدا برای کسایی که خودکشی میکنن آتیش جهنمه..

عزیزدلم اصلا میدونی خودکشی یعنی چی؟؟
یعنی بزرگترین حماقتی که یه انسان میتونه انجام بده..ببین شرایط بهتری بعداز مرگ نخواهی داشت که هیچچچچ تا زمانی که قرار بوده زنده باشی تو این دنیا مثلا هفتاد سالت بشه بعد بمیری..خداوند جوری که انگار زنده ای و زنده به گور شدی تو قبر نگهت میداره همش تقلا میزنی خودتو نجات بدی اما نمیشه باید اون هفتاد سال برسه اون روزی که خدا میخواد بمیری یعنی این اولین زجریه که افرادی که خودکشی میکنن تجربه میکن بعد تازه اون موقع میری تو برزخ تا روز قیامت در عذاب و آتیشی چرا چون یه انسانو کشتی درواقع قاتل خودت هستی دیگه...خلاصه تحمل کن عزیزم همه دارن تو این زندگی مشکلاتشونو تحمل میکنن صبر داشته باش تا به جای عذاب اون دنیا خدا تو قسمت صابرین بهشت جات بده بهترین پاداشها برای کسایی هست که صبور بودن تو سختیا...مگه عمر انسان چقدره؟شاید اصلا خودت به مرگ طبیعی زود از دنیا رفتی
اگه میخوای خودتو بکشی تا به آرامش و راحتی برسی کاملا دراشتباهی چونکه بعداز خودکشی تنها چیزی که نصیبت میشه عذاب وحشتناکیه که تا ابد دچارش میشی

پس الان تو این دنیا هرچقدرم سختته تحمل کن بلاخره میمیری یه روزی چون بازم بهتراز گرفتارشدن به عذاب قبر و آخرتته...مطمئن باش همه کسایی که خودکشی کردن الان خیلیییی پشیمونن ولی راه برگشت ندارن..خوشحال باش که زنده ای واین فرصتو داری که سرنوشتت مثله اونا نباشه‌..دنیا بلخره تموم میشه صبر داشته باش درعوض بخاطر صبری که دربرابر مشکلات داری و تحمل میکنی خدا پاداش بزرگی بهت میده و به جای جهنمی شدن باصبور بودن بهشتی میشی❤وعاقبت به خیر میشی هم تو دنیا هم تو اخرت...بهت قول میدم اینو یه آدمی بهت داره میگه تو دنیا زجر زیادی کشیده  ولی هرگز تسلیم مشکلات زندگی نشده و میدونه که خودکشی بدترین سرنوشت ممکنه که هر انسانی میتونه برای خودش رغم بزنه ...مرگ با خفت وخاری مرگی تلخ و پایانی وحشتناک باعاقبتی شوم ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ی دفه بگو خدا شمره

اینا چیه نوشتی 

😐😐😐

هرکی خواست میکشه خودشو هرکی خواست نمیکشه 

یک لحظه خودتو گذاشتی جاشون ک الان رفتی بالای منبر؟؟

کسی ک خودکشی میکنه یعنی هیچ راه امیدی براش نمونده قبلش برای زنده موندن همه جور تلاشی کرده چون ذاتا انسان ترس از مرگ داره پس هیچ راهی نداره ک اینکارو کرده

اونا حماقت کردن الانم همشون پشیمونن اما راه برگشتی نیست

مطمئنی حماقت بوده خانم قاضی القضات؟

مطمئنی پشیمونن؟ جای اون ها بودی؟ تلخی و زجر زندگیشون رو درک کردی؟ خودت بودی دوام می آوردی؟

____ آقا هستم ____ 🙏
ی دفه بگو خدا شمرهاینا چیه نوشتی 😐😐😐هرکی خواست میکشه خودشو هرکی خواست نمیکشه یک لحظه خودتو گذاشتی ...

من خودم سختترین روزارو گذروندم و به نقطه ای رسیدم که هرکسی بود شاید خودکشی میکرد قضاوت نکن عزیزم...چیه تشویق کنم برن خودشونو بکشن...اونوقت منبر نیس

من خودم سختترین روزارو گذروندم و به نقطه ای رسیدم که هرکسی بود شاید خودکشی میکرد قضاوت نکن عزیزم...چ ...

ن فقط انقد نگو عذاب عذاب عذاب الهی 

انگار توبهشت بودن ازسرخوشی رفتن تو عذاب