2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 238 پست
واقعا زشته تو یه تاپیکی که یه نفر از قد کوتاهش ناراحته اینطوری پز بدی!!

زشت نیست توهین میکنی فحش میدی؟؟؟😂😂😂 ریپ نزن 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چه خبره چرا هی توهین میکنید یکی میگه از عقلشون زدن به قدشون اضافه شده اون یکی میگه نارگیل میندازن از بالا 😐😐😐😐😐

چشم هایت دمپایی خیس و دل من جوراب بی دفاع ...                    💙 🇷🇺 💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی کسی ک دماغ بزرگ یکیو مسخره میکنه آرزو داشته جا اون باشه؟🤣

قد بلندی رو با دماغ گنده مقایسه میکنی؟؟؟ قد بلندی یه مزیت بزرگه... توی تمام دنیا... یه سری شغلا هست که فقط  قد بلندا رو استخدام میکنن بخاطر پرستیژ و شیک بودن... اصلا فهمیدی چی رو با چی مقایسه کردی؟؟؟ میشه الماس رو با آهن زنگ زده مقایسه کرد؟

قد بلندی رو با دماغ گنده مقایسه میکنی؟؟؟ قد بلندی یه مزیت بزرگه... توی تمام دنیا... یه سری شغلا هست ...

من کاری ب قد بلند نداشتم اینکه گف هرکسی مسخره میکنه بخاطر اینه که میخواد جات باشه گفتم

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

واقعا قد بلند خوبه؟پس چرا ما رو مسخره میکنن😐من 168 ام پاشنه بلند نمیتونم بپوشم یه کفش مجلسی خوب نمی ...

وا منم ۱۶۸ هستم ولی خیلی معمولیم بین دوستام

از من بلندتر خیلی هست

البته ما بختیاری هستیم از بقیه شنیدم ک قوم قد بلندی محسوب میشن شاید واسه همینه

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

خیلی وقته قدمو اندازه نگرفتم😂ولی دوسال پیش ۱۶۷ بودم 

اینم میدونم الان بلندترم 

البته من میگم چون لاغر شدم بلندتر دیده میشم

اسی شماهم لاغر شو ببین تاثیر داره

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

دقیقا والا ما همه ی خاندانمون بلندیم بابا بزرگم حدود ۲ متره!😅😅 ..زیر ۱۶۸ نداریم اصلا بعد تو سایت م ...

ههههه که چی مگه همه ادم ها مثل هم هستن یه عده کوتاه قد هستن یه عده کوتاه فکر 🙂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜