۲۵ سالمه واسم عادی نشده هیچ افسردمم کرده قدم ۱۵۶ حداقل ۱۶۳ بود خوب و نرمال بود ولی الان بد هیکلم اکثر لباسا نمیاد بهم واسه هر آقایی کوتام از نسل جدید خیلیی ریزترم کلا انگار ابهتتم میاد پایین و نمی بینت زیبایی آدمم نصف میشه قشنگ
دقیقا والا ما همه ی خاندانمون بلندیم بابا بزرگم حدود ۲ متره!😅😅 ..زیر ۱۶۸ نداریم اصلا بعد تو سایت م ...
تو چه بیشعوری
کاش عقلم داشتی . اسی از قدش ناراحته داری قد خودتو خاندانتو به رخ میکشی؟ تو دیگه کی هستی
فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
جدیدا پسراهم قدشون بلند نیس اتفاقا این قد به اغلب پسرا میخوره لباستم متناسب با اندامت انتخاب کنی جذاب میشی
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
شرکتهایی که مدل استخدام میکنن ویکتوریا سکرت شرکتهای هواپیمایی و....☺️اینکه قد بلندی مزیته به این مع ...
اره قد بلندی مزیته مثلا میتونی از اون بالا نارگیل بفرستی پایین
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
ببین تو عن کردستان هم نیستی با این اخلاق و رفتارت اگه تو کوردی پس دوستای باشعور من که کردن اونا حتما ...
اخییی ببین سطح شعور رو ادب رو 😂😂😂😂😂 کافر همه را به کیش خود پندارد 😂 هنوز ذاتت برا اون دوستات مشخص نشده 😅 خدایی بدون دلیل به ادممیپری طلبکارم هسنی مگه تو تاپیک و پست تو کامنت گذاشتم ؟؟؟ ریپ نزن فهمیدی؟؟؟
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
بیشتر از 175 برای زن زیبا نیست دیگه نرمالش خوبه نه قد کوتاه نه قد بلند
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو چه بیشعوری کاش عقلم داشتی . اسی از قدش ناراحته داری قد خودتو خاندانتو به رخ میکشی؟ تو دیگه کی هست ...
عزیزم من بیشعورم یا شما؟؟؟من در جواب اسی صفحه اول راهنماییشون کردم برو بخون بعد بیا توهین کن!! درضمن من در جواب اون کاربر پست گذاشنم نه شما و اسی ...مگه قد بلند چیه که اینقدر دارین گارد میگیرن راجب پست من؟؟؟؟رو منم ریپ نزن لطفا حوصله بحث رو ندارم !
بیشتر از 175 برای زن زیبا نیست دیگه نرمالش خوبه نه قد کوتاه نه قد بلند
من چون تپلم قدم زیاد بلند دیده نمیشه ....اما خوب اینجا بیشترشون مثل خودم هستن 😅