اهم کلا از علیخانی خوشم نمیاد همش دلش میخواد خودشو نشون بده اخه چرا باید دخالت کنی اون وسط فصل یک واسه همین قشنگ بود که بازیگرا خودشون بودن ولی حالا هر دقیقه دخالت میکنه😑😑😑😑😑
گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤 تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره دیدم تاپیک اخرشو😂 اون از انکار خسته نمیشه ما هم از لو دادن
فقط اون کاربره که گفته بعید میدونم فیک باشید اخه تاپیکاتون جنجالی نیست😐اونم نوشته قربون ادم چیز فهم😂😂😂
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
فقط اون کاربره که گفته بعید میدونم فیک باشید اخه تاپیکاتون جنجالی نیست😐اونم نوشته قربون ادم چیز فهم ...
اونم به موقعش تگ میکنم صبر کن🤣
|•کاربر فزووعےہخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ (همون راز_مامانیییی) فیک و دروغگو هستن لطفا وقت باارزشتونو صرف شرکت در تاپیکهای این کاربرها نکنید•| |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
فقط اون کاربره که گفته بعید میدونم فیک باشید اخه تاپیکاتون جنجالی نیست😐اونم نوشته قربون ادم چیز فهم ...
کجا رو میگین😂
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................