2777
2789
عنوان

درد و دل

32 بازدید | 3 پست

سلام 

یه حرفی دارم برای بعضی خانما خیلی افراد کمی.🤏

خواهشا وقتی حامله میشید شروع نکنید دور و اطرافتون رو رنده کنید به اسم حامله بودن و هرچی از دهنتون در میاد بار دیگران کنین 

یه مشکلی برام پیش اومده هم ناراحتم هم اینکه اومدم باهاتون درد و دل کنم 

صبور باش . گاهی برای بهتر شدن باید از بدترین شرایط عبور کرد.🌸🌙

یک ماهی هست خواهر شوهرم حامله شده بچه دومش هست کسی که خیلی ادعا داشت که بچه دوم نمیخام بدم میاد من آدمی نیستم که بچه بیارم

از وقتی ایشون حامله شده من پیشش هستم و مراقبشم در حد پرستار و ...

من از وقتی حامله شدم خواهر شوهرم دائم به من تاکید کرد که بچه نیارم خوب نیست ولی از وقتی خودش حامله شده دائم خودش و شوهرش به من تیکه میندازن مسخرم میکنن

یکبار خواهرشوهرم توروم گفت خدا به کسی که لیاقت داشته باشه بچه میده ‌کسی بی لیاقت باشه بچه دار نمیشه هیچ وقت

من از وقتی ازدواج کردم دائم به این خانواده کمک کردم تو بدترین لحظات زندگیشون کنارشون بودم زمانی که کسی هیچ کمکی بهشون نکرد در حد بیمارستان رفتن و نگهداشتن بچه و رسیدگی به کارهای خونش!!!

ولی از وقتی ایشون حامله شده انگار آسمون سوراخ شده و ایشون انتخاب شده برای بچه دار شدن دائم بهم میگه چرا حامله نمیشی نازایی بیچاره داداشم

از وقتی خبر حاملگیش همه جا پیچیده همه به من زنگ میزنن میگن چرا بچه نمیاری دیره 

من بخاطر شرایط مالی و جسمی در حال حاضر نمیتونم بچه دار شم آمادگیشو به هیچ وجه ندارم از لحاظ روحی هم در حال نابودیم شوهرم با من چپ افتاده میگه به خواهرم حسودی میکنی چشمت برنمیداره ببینی بچه دار شدن با اینکه من از اولین روز که خبر حاملگیشو شنیدم کلی هواشونو داشتم حتی خودم خواهرشوهرم رو بردم آزمایشگاه که بفهمیم حدسمون درسته یا نه

ولی این حق من نیست..چرا باید من دائم تیکه بشنوم و نازا صدابشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا من حسود نیستم😂💔من تمام بچه های روی زمین رو دوست دارم رابطه هر بچه ای که میبینم با من خوبه ولی دلم شکسته از این رفتارا شوهر این خانم بعضی روزا میاد یهو میگه فلانی مراقب خانم باش(من) کم خوابیده یه وقت اذیت نشه من زود رنجم شایدم نازک نارنجیم با این حرفا ناراحت میشم ولی آیا این کارا درسته؟