2777
2789
عنوان

دعوام شد دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 31 پست
اهان خو بهتر ک زدی دیگه حرف مفت نزنه اگه صاب کارتم خیلی حرف زد بگو اصن نمیام بگو من اخلاقم همینه

اصن من هرکی ببینم بهم بی احترامی میکنه کلا همینم دست و پام ول میشه ما لرا همینیم 

من از اونام که تا طرفو نابود کنم ولش نمیکنم دست خودم نیس کلا از بچگی سرم زیاد شکسته سر دعوا

داداش رو خودت کار کن وگرنه کار دستت میده

من سر دعوا لفظی هام ضربه خوردم وای به حال تو که فیزیکی میری تو کار طرف😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ندیدم 🤕 بیا منم بزن تعارف نکن بروسلی 😐

بابا ابجی ما کی باشیم بخایم همچین جسارتی کنیم ولی خب کلا ادم عصبی هستم چندین بار بخاطر دعوا از خیلی جاها اخراج شدم یه بارم صاحاب کار قبلیم بهم فش داد صندلی رو برداشتم پرت کردم رو سرش 

اصن من هرکی ببینم بهم بی احترامی میکنه کلا همینم دست و پام ول میشه ما لرا همینیم

منم داداش کوچیکم همینطوریه میگه دستم خودم نیس و من همیشه از این اخلاقش خوشم میاد چند سال قبل اومده بود خونمون شوهرمو خوابوند تو دهنش ک البته شوهرم حقش بود خیلی زبونش دراز شده بود

داداش رو خودت کار کن وگرنه کار دستت میدهمن سر دعوا لفظی هام ضربه خوردم وای به حال تو که فیزیکی میری ...

اره دعوا اخر و عاقبت نداره منی ام که اینجوری دست خودم نیس

منم داداش کوچیکم همینطوریه میگه دستم خودم نیس و من همیشه از این اخلاقش خوشم میاد چند سال قبل اومده ب ...

وای گفتی یه بار دامادمون به شوخی به خواهرم گفت پاشو ظرفارو بشور یه جور نگاش کردم خودش پاشد گفت تو بشین من میشورم عزیزم 

بابا ابجی ما کی باشیم بخایم همچین جسارتی کنیم ولی خب کلا ادم عصبی هستم چندین بار بخاطر دعوا از خیلی ...

خب نباش برادر من 

فردا زن میگیری بچه دار میشی اون موقع چجوری میخوای زندگی کنی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2013066🍁جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁 

خب نباش برادر من فردا زن میگیری بچه دار میشی اون موقع چجوری میخوای زندگی کنی

من هیچ وقت به ناموس خودم بی احترامی نمیکنم چه برسه بخام دست روش بلند کنم فقط در صورتی این کارو میکنم که خیانت کنه وقتی خیانت کنه خودش میدونه باید فرار کنه بگیرمش صد درصد خونشو میریزم

ندیدم 🤕 بیا منم بزن تعارف نکن بروسلی 😐

😂😂😂

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
خب نباش برادر من فردا زن میگیری بچه دار میشی اون موقع چجوری میخوای زندگی کنی

ما کلا طایفه بابام و مادرم اینجورن مخصوصا مادرم اونا دیگه نمیشه جمشون کرد داییام همه شر خرن

من هیچ وقت به ناموس خودم بی احترامی نمیکنم چه برسه بخام دست روش بلند کنم فقط در صورتی این کارو میکنم ...

یه نصیحت دارم برات 

من خیلیییی آدم عصبی بودم شاید الآنم باشما ولی به نظرم میشه کنترل کنم 

وقتی خیلی عصبی میشی یا محیط رو ترک کن یا یکم آب بخور ببین هیچ چیز هیچ چیزی ارزش اینو نداره ک آدم اعصاب خودش رو خراب کنه 

تو دعوا هم یک لحظه تصور کن خدای نکرده اگه طرف رو بزنی اتفاقی براش بیوفته هم خودت اذیت میشی و هم خانواده .

یه نصیحت دارم برات من خیلیییی آدم عصبی بودم شاید الآنم باشما ولی به نظرم میشه کنترل کنم وقتی خیلی عص ...

اره ولی یه چیزیه شما نداری نمیدونی من چی میگم من الان رفیق دخترمم عین منه صبح تا شب دعوا شما عصبانی نیستی اتفاقا اینا عصبانیت نیس ما واقعا یه جوری هستیم گفتنی نیس فقط یه ادمی که مث خودمونه میفهمه چی میگم 

یه نصیحت دارم برات من خیلیییی آدم عصبی بودم شاید الآنم باشما ولی به نظرم میشه کنترل کنم وقتی خیلی عص ...

به عنوان مثال شما شما تا به حال شیشه میشه خورد کردی با سرت؟ میتونم بگم نمونه بارزش همین رفیقم که براتون گفتم از همجنس خودتونه ولی اینجوریه نمیخام بگم نمیشه کنترل کرد میشه ولی کنترل کردن ما جوریه رو خودمون خالی میکنیم تهش ابنه