2777
2789
عنوان

تو دلم نی نی داره گنا داره خوابیییده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 88 پست

خدا برات نگهشون داره عزیزم ❤

بچه اولت چن سالشه؟؟

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کنم من تنها بچه اخریم ک عزیز نیستم وسطی برا بابام عزیزه اولی واسه مامانم🦥😂

هیچ فرقی ندارن بنظرم فقط بچه اولم سنم خیلی کم بود شرایطمون سخت بود وگرنه الآنم خیلی ب پسرم محبت میکنم خیلی

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
خدا برات نگهشون داره عزیزم ❤بچه اولت چن سالشه؟؟

شش سالشع

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
فک کنم من تنها بچه اخریم ک عزیز نیستم وسطی برا بابام عزیزه اولی واسه مامانم🦥😂

وای دقیقا 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

بچه همیشه عزیزه . اینکه بچه دوم را بیشتر دوست دارند مال اینه که برای بچه اول آدم حس مادری نداره و نمی دونه عشق به فرزند چیه ولی برای بچه دوم می دونه خدا قراره بهش چه هدیه ای بده و براش بی قراری می کنه وگرنه در خانواده های سالم و نرمال واقعا فرقی بین بچه ها نیست 

انشاالله به سلامتی دنیا بیاد 

بچه های وسط 😭😭

آخ گفتی خودم بچه وسطم انگار یتیمم😂😂😂

من ب یک اندازه دوستشون دارم هیچ فرقی برام ندارن فقط این غیر منتظره بود و خیلی منتظر شدم باردار بشم

بچه همیشه عزیزه . اینکه بچه دوم را بیشتر دوست دارند مال اینه که برای بچه اول آدم حس مادری نداره و نم ...

دقیقا ادم چون همه چیو یاد میگیره استرس ندارم آسوده میگذرونه

چند هفته هستی

پنج😂😂😂😂

چرا

کلا اومدن بچه بعدی روی بچه قبلی تاثیرات زیادی میزاره اون حجم توجه و خواسته شدن از روش برداشته میشه اگه دختر باشه مسئولیت نگهداری از فرزند بعدی و توقع های خانواده واقعا آزاردهندس 

درکل فکر کن اون بچه میخواد بازی کنه یه بچه کوچیک دنبالشه و بازیاشو خراب میکنه اسباب بازیاش کتاباش 

میخواد درس بخونه ولی کلی سروصدا بچه تو خونه هست

اما همه ی اینا قابل تحمله و با عشقی که خواهربرادرت داری قابل مقایسه نیست ولی وقتی خانواده دوچشمی نگاه میکنن تو دعوا طرف کوچیکع رو میگیرن که کوچیکتره تو ملاحظه کن یا هی رفتاراشو با تو مقایسه میکنن ع زودتر از فلانی حرف زد راحت تر از فلانی از جیش گرفته شد زرنگ تر از فلانیه ‌.‌... واقعا روان بچه ها آسیب میبینه

منم نسبت به دخترم که اولیه همیشه همین حس عذاب وجدان را دارمگاهی شبا براش گریم میکنم😢🥹

حتما کوچیکه بود دومیو آوردی من دیگ پسرم خیلی مستقل شده