2777
2789
عنوان

بچها یه سوال چجوری تو این شرایط بچه دار میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 127 پست

سوای از کسایی ‌که واقعا ندار هستن 

یه عده هستن که فکر میکنن باید از شیرمرغ تا جون آدمیزاد فراهم کنن بعد بچه بیارن تا بچع آب تو دلش تکون نخوره 

خب این غلطه

اون بچه‌ای که براش همه چی فراهم کنی و قراره تا ۳۰ ۴۰ سالگی هم ساپورتش کنی،کِی معنای ارتقای زندگی و تلاش رو متوجه میشه؟!

اصلا توانایی مواجهه با مشکلات رو خواهد داشت؟!

من نمیگم کسی که وضعش بده بچه بیاره حتما 

اما خیلی‌ها هستن یه رفاه نسبی رو لااقل میتونن فراهم کنن

دیگه بخوای بشینی فکر کنی به چندین و چندسال بعدش که هیچی!

به شخصه اتفاقا تو قشری که نسبتا وضع مالیشون بهتره، بیشتر بهانه برای بچه نیاوردن دیدم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود جنگ خیلی ترسناک و وحشت ناکه اما شرایطی که ما توش هستیم کم از جنگ نداره . روزی دو ساعت برق میره و ...

خدانگذره از باعث وبانی مشکلات

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

همیشه شرایط اکثر جوامع بد بوده. الان الودگیه و‌کرونا اون موقع طاعون الان شرایط بد اقتصادیه اون موقع قحطی و‌از گرسنگی مردن بوده . حتی اب‌گرم هم نبوده مسلما شرایط ایران  بده اما اگه اینجوری فکر کنیم فقط چند تا کشور توسعه یافته حق بچه دار شدن و ادامه نسل داره و همینطور نسلای قبل ما به هیچ عنوان حق نداشتن بچه دار بشن و‌کلا نسل بشر باید نابود میشد . اما همین المان 60 سال پیش وضعش چجوری بود؟ یه نسل جدید بیاد میتونه شرایط هم جدید کنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
سوای از کسایی ‌که واقعا ندار هستن یه عده هستن که فکر میکنن باید از شیرمرغ تا جون آدمیزاد فراهم کنن ب ...

منم صد در صد مخالفم ک بچه همه امکاناتو داشته باشه ولی من منظورم اینه ک حداقل یه هوای سالم باشه ک بچه بتونه نفس بکشه

من دوست ندارم حالا اوضاع مالی اکی هم باشه دلم نمیخواد شوهرم اصلا قابل اعتماد نیست چرا یه نفر دیگه بیاد وسط یه زندگی متزلزل

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

سوای از کسایی ‌که واقعا ندار هستن یه عده هستن که فکر میکنن باید از شیرمرغ تا جون آدمیزاد فراهم کنن ب ...

استارتر منظورش فقط مالی نبود 

گفت مثلا حتی هوا نیست نفس بکشه 😂

استارتر جان تا بوده همین بوده 

مریضی های همه گیر ، جنگ و غارت و بلاهای طبیعی 

با این تفکر اصلا نمیشه زندگی کرد 

مثلا من بگم نکنه الان که میخوام برم نونوایی نون بگیرم یه ماشین بزنه بهم‌و بمیرم !!!! پس حامله نشم تا یه بچه رو بدبخت نکنم !

نوع فکر شما در همین لول بوده 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱