2777
2789

اصلا محبت بلد نیست  همش منو میکوبه یا تیکه میندازه که سرکار نمیرم.. 

حتی نمیدونه ۸ ماهه افسردگی دارم  یبار نیومد بگه چرا انقد داغونی 

دیشب حالش خوب نبود رفتم پیشش داد میزد برو اونور چی میخای تو اینجا..

الان بهش خیلی اروم داشتم میگفتم یکم اپدیت شو یهو گفت تو هستی بسه تو چی هستی مگه خودت :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افسردگی داره

افسردگی که نشد دلیل کار نکردن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
دانشجو ام با تایم کلاس هام اوکی نمیشد

خب توی دانشگاه میتونی کار دانشجویی پیدا کنی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
افسردگی که نشد دلیل کار نکردن.

مدرک نجات غریق ام رو گرفتم الان همه استخر ها تعطیلن همه دوستام زد شدن من قبول شدم مربیم انقد تعریف کرد ازم 

مامانم اصلا ندید تلاش هامو :)‌

چقد دلم سوخت برات منم بعضی وقتا حوصله ندارم با دخترم بد حرف میزنم مادرش بمیره عزیز انشالله ی بخت و ا ...

سلامت باشید عزیزم 

مامانم کلا من واسش مهم نیستم 

مثلا یه چیز جدید میخره نمیاد بهم بگه کلا انگار غریبه ام

بخدا مادر بودنم سخته وقتایی که حوصله وعصابم نداری اهالی خونه توقع دارن باهاشون خوب و آروم باشی

ربطی نداره 

من از بی محبتی اینا دارم رو میارم به محبت فیک بیرونی ها

مگه میشه که نفهمه بچش داره داغون میشه از لحاظ روحی