2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به این فک میکنم که دیگران اگه ادم حسابی بودن که وقتشون رو صرف حرف زدن راجب من نمیکردن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

گوش شیطون کر خوبه الان 

رازش اینه انقدر از عالم و ادم بریدم که فهمیدم خودمم و خودم 

بعد ارزش خودم فهمیدم بعد باور کردمش به طور غیر ارادی و ناخوداگاه هم خدا ادم هایی سر راهم قرار داد و شرایط تغییر کرد که فقط دستم برای شکر بالا میارم

انگار هر اتفاقی یا هر برخوردی برای اینه که ما درس بگیریم 

وقتی درس ها رو گرفتی یاد گرفتی خود و خدات کافیه 

حالا خدا نعمت هارو بهت میده 

چون خیلی ادمه بیخیالیم نمیدونم دست خودم نیست یعنی‌ همه رو اب ببره من یکی رو خواب میبره از همون بچگی اینجوری بودم 🤣🤣🤣🤣🤣

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

چون خیلی ادمه بیخیالیم نمیدونم دست خودم نیست یعنی‌ همه رو اب ببره من یکی رو خواب میبره از همون بچگی ...

وای خیلی دلم میخواست بیخیال بااشم جوری که که انگار آب بردم بنظرم اونطوری خوشحال تر زندگی میکردم ولی دریغاااا که هرکاری  کردم نتونستم بیخیال باشم و همش زجرر کشیدم 😔

وای خیلی دلم میخواست بیخیال بااشم جوری که که انگار آب بردم بنظرم اونطوری خوشحال تر زندگی میکردم ولی ...

چرا مثل مامان منی 😶😶😶مامانم  با حرف های دیگران انقدر زود ناراحت میشه یعنی دنیارو براخودش زهر میکنه حتی شبا با قرص خواب و ارام بخش میخوابه کلا خیلی حساسه همش عذاب میکشه😔😔😔😔😔

چرا مثل مامان منی 😶😶😶مامانم با حرف های دیگران انقدر زود ناراحت میشه یعنی دنیارو براخودش زهر میکن ...

دلم میخواد شرایطمو تغییر بدم اما هی بدتر میشم یعنی همش شب و روز خودخوری میکنم و حرص میخورم 😭😥 احساس میکنم ی مریضیه که هیچ درمانی نداره

دلم میخواد شرایطمو تغییر بدم اما هی بدتر میشم یعنی همش شب و روز خودخوری میکنم و حرص میخورم 😭😥 احسا ...

چون دنیارو به خودتون سخت میگیرید و حساس هستین