2777
2789
عنوان

بچها یه سوال چجوری تو این شرایط بچه دار میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 127 پست
نه ، منظور استارتر به خاطر شرایط زندگی تو ایران هستش. آلودگی هوا و کمبود برق و بی کاری منظورشه

درسته متوجه شدم 

منظور من اینه درست یا غلط یک عده ریسک میکنن و بچه دار میشن حالا با هزار منطق برای خودشون

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مشکلات آنچنان سخت نیستن که بگیم نباشه از بین میریم.آب رو میشه با یه تانکر و پمپ‌ اوکی کرد.گاز هم ...

خدایی این مشکلات سخت نیست؟؟

این همه گرونی و تورم و هزارتا چیز دیگه؟؟؟

سخت نیست خدایی؟

خب خداروشکر که همه طرز تفکر شمارو ندارین با ایشالا ماشالا پیش برن

زندگی با ایشاالله ماشاالله س فقط 

چرا خودمونو گول میزنیم 

مگ چقد جدی گرفتین این دنیا رو 

از کجا معلوم ادم تا کجا زندس

مگ نمیمیریم همگی 

پس چرا انقد میدوایم و تلاش میکنیم؟

واقعا این حرفا رو از کجاتون میارین 

دقیقا 🥺

قدمشون مبارک زمین خداوند باشه عزیزدلم❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

زندگی با ایشاالله ماشاالله س فقط چرا خودمونو گول میزنیم مگ چقد جدی گرفتین این دنیا رو از کجا معلوم ا ...

اوکی پس چون نمیدونیم تا کی هستیم و زنده ایم پای یه سری دیگم باز کنیم ب اینجا صرفا واسه اینکه دوست داریم نسلمون ادامه پیدا کنه و تاج و تختمون بدون ولیعهد نمونه عالیه🙏🏻

آره اینم راست میگه ولی من فقط از جنگ میترسم مثلا تو جنگ چطو میشه یه نوزاد رو متقاعد کرد ساکت شو که ص ...

خود جنگ خیلی ترسناک و وحشت ناکه اما شرایطی که ما توش هستیم کم از جنگ نداره . روزی دو ساعت برق میره وقتی برق میره آب هم قطع میشه بعد تلفن های خونه هم قطع میشه، ازون ور آنتن گوشی ها هم قطع میشه.  اون وقت هیچ کاری نمیشه کرد . وضعیت اقتصادی هم که واویلاست.  دو ماه پیش مامانم آندوسکوپی کولونوسکوپی کرده ۵ میلیون تومن 

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم