2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 20389 بازدید | 566 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واقعیت همینه به لحاظ ظاهری واقعا بهترم ولی اونا خوشبختن من گیر مردای بی غیرت میشم که حتی احترام گ ...

عزیزم منم همینو میگم 

حتی اگه اینجوری که تو میگی خیلی سر تر از اونا باشی عشق و عاشقی به ظاهر نیست که ظاهر و قیافه رو ملاک قرار دادی 

اولویت چیز های دیگست بعد می‌رسیم به ظاهر 

شما فکر کن زن همسایه موقع بدبختی و شرایط سخت همسرش پیشش بوده همسرش میتونه بهش تکیه کنه و دلگرم باشه 

حالا فرض کن زن همسایه خوشگل و جذاااااااب مثل شما بود ولی تو سختی تازه بار اضافه رو دوش آقا بود 

الان میتونی بگی منی که خوشگلترم باید به جای اون میبودم؟ نه دیگه اینجا ربطی نداره 

یکم دلتو صاف کن خوب. مگه همه چی به قیافست. معلومه اعتماد به نفس بالایی هم داری و از بالا به بقیه نگاه میکنی. شاید یکی از دلایلش همین باشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
توکه خوشگلی چرا سوختی ؟ازروی کامنتت مشخصه ظاهرت چه جوریه

الان تو زشتی تو حقارت میدونی؟ واقعا میپرسم؟

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

عزیزم منم همینو میگم حتی اگه اینجوری که تو میگی خیلی سر تر از اونا باشی عشق و عاشقی به ظاهر نیست که ...

ازکجا میدونی من تو شرایط سخت نمیتونم کنار همسرم باشم ؟ من که این همه سختی کشیدم اتفاقا اگه اونی که می‌خوام رو داشته باشم جونمم واسش میدم که ی لحظه هم هم به ابروش نیاد 

یکم دلتو صاف کن خوب. مگه همه چی به قیافست. معلومه اعتماد به نفس بالایی هم داری و از بالا به بقیه نگا ...

واسه من قیافه اولویته دوست ندارم مردهایی که زشتن یا تیپ واستایلشون خزه بیاد آویزونم بشه دوست دارم حداقل شبیه خودم باشن  نمی‌دونم این داغونلچه جوری با چه اعتماد به نفسی میان مزاحم من میشن تازه محل نمی‌دم با زور توهین و تهدید می‌خوان خودشونو بهم تحمیل کنند سه ساله دارم میگم دست از سرمن بردارین حالیشون نمیشه 

یه چیزی که از حرفات فهمیدم اینه که بقیه رو بخاطر مشکلات و بدبختی هات مقصر میدونی.

ذهنت میخواد با حسودی کردن به زندگی بقیه بهت فشار بیاره تا تکون بخوری اما تو بد ازش استفاده میکنی! 

به جای حسرت خوردن به زندگی دیگران سبک زندگیت و عوض کن.  اصلا چرا بیکار نشستی و از اون پیرمرد و پسر شکایت نکردی؟  حالا گیرم نمیتونی شکایت کنی خطتو عوض کن.

بچسب به یه کار دیگه باور کن اگه زندگی خوب و ازدواج تو تقدیرت باشه خودش میاد به سمتت نه اینکه بخوای بدزدیش. 

شوهر همسایه هم هرگز قرار نیست مال تو بشه تو تقدیر خودتو داری. 

تهش پوچیه و تموم شدنه چه واسه اونی که شوهرش خوبه چه اونکه بد. 

اگه هم نشد تنها بمون ولی این افکار منفی رو به ذهنت راه نده و نذار روحت و سیاه کنن. 

یکی سر پا موند و رسید:)

خب واقعیت همینه به لحاظ ظاهری واقعا بهترم ولی اونا خوشبختن من گیر مردای بی غیرت میشم که حتی احترام گ ...

خب ببین مشکلت از کجاست؟ محل کارت بده؟ محل زندگیتون بده؟ خانواده ات خدای نکرده؟ چمیدونم خب ببین مشکل کجاست که دورتون پر از آدمای لاشیه

شاید توی محله خوبی زندگی نمیکنید؟ یا شاید نامزد سابقت پشت سرت بدنامت کرده

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

ربطی نداره من همکلاسی داشتم خوشگل ولی بدبخت شد همکلاسی داشتم هرروز بغل پسرا بود زشت بود الان شوهرش ط ...

خب بحث تمامه...مشکل اونایی که فکر میکنن با شوهر و دوست پسر داشتن داخل ادم میشن تا ابد حل نمیشه ربطی هم به قیافه خودشون نداره  کلا احساس ناکافی بودن دارن 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

حالا چرا انقدر درگیر کیس ازدواجی؟ نمیدونم چند سالته ولی به جای این افکار تلاش کن درس بخون کار کن پول دربیار ورزش کن لول خودتو ببر بالا، از فکر پسر کلا بیا بیرون، اصلا تو رو خودت تمرکز کنی خواه ناخواه آدمای سطح بالا میان سراغت

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
ازکجا میدونی من تو شرایط سخت نمیتونم کنار همسرم باشم ؟ من که این همه سختی کشیدم اتفاقا اگه اونی که م ...

من گفتم فرض کن برای همچین موضوعی انقدر به خانمش اهمیت میده حرفم با شما نبود 

منظورم اینه دلایل بیشتر و مهم تری نسبت به خوشگلی هست که آقا به همسرش اهمیت بده..

بعدم شما درست بگی هم که از ظاهر کسی نمیتونه بفهمه شما میتونی تو شرایط سخت باهاش باشی یا نه 

یعنی نمیان با خودشون بگن وای این چقدر خوشگله پس تو شرایط سخت هم پشتمه ... کم‌کم وقتی بشناسنتون خودشون متوجه این میشن پس نگران نباش