2777
2789
من هر روز صبحانه باید چایی شیرینم رو بخورم، چای بعدازظهر هم با قند 😋😋لابلای این ها شیرینی جات هم ب ...

مهم ترینش استرسه،اینا در یه حدی اهمیت دارن ولی استرس ..

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا قند نمی‌خورم چند وقته و نبات میخورم خیلی کم پیش بیاد قند بخورم شکر هم خیلی کم پیش بیاد مصرف ک ...

قند حذف کردی نبات میخوری😄😄نبات بدتره قنده و اصلن سالن نیس..اندازه ی یه لیوان قند داره...قند بخور بهتر از نباته..

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

من‌ چون تنبلی تخمدان دارم 

شیرینی و قند مصنوعی و در حد صفر کردم . شکر که اصلا نداریم تو خونه ساالهاست. مربا هم همینطور. چاییم با خرما میخورم. شیرینی و خامه و کیک این چیزام خیییلی کم چند ماهی شاید یبار. محصولات کارخونه ایی و سوسیس کالباس تن ها شکلات و ویفر و بستنی اینام در حد همون صفر . 

پوستم عالی شده . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
من‌ چون تنبلی تخمدان دارم شیرینی و قند مصنوعی و در حد صفر کردم . شکر که اصلا نداریم تو خونه ساالهاست ...

وای توام اصلاح سبکی؟ منم مثل تو

صورتت ورم اینا نداشت؟مشکل من ورم صورته که بخاطر کورتیزوله

وای توام اصلاح سبکی؟ منم مثل توصورتت ورم اینا نداشت؟مشکل من ورم صورته که بخاطر کورتیزوله

اره دیگه منم دوساله اصلاح سبک میکنم 

هروز پیاده روی میرم

اگه بدونی چققد پف صورت و بدنم خوابید 

شکمم صاف شد 

یه زمانی فقط میخوردم و میخوابیدم پف کرده بودم. 

جوش میزدم . ابروهام نازک شده بود.  حتا قوز گردن داشتم که نشونه کورتیزول بالاست 

اره دیگه منم دوساله اصلاح سبک میکنم هروز پیاده روی میرماگه بدونی چققد پف صورت و بدنم خوابید شکمم صاف ...

وااااای دقیقا،من صورتم عااالی بود مادرزادی ولی بخاطر استرس مزمن کورتیزول فیس گرفتم که به شدت صورت و چشمم ورم داره با اینکه لاغرم،وای یعنی شما الان صورتتون کامل ورمش خوابید؟

وااااای دقیقا،من صورتم عااالی بود مادرزادی ولی بخاطر استرس مزمن کورتیزول فیس گرفتم که به شدت صورت و ...

اره صورتم دیگه ورم نداره 

کاملا عادی شده . من گونه هم دارم صورتم خوش فرم شده چون غبغب داشتم اصن خیلی بد شده بودم. الان خوبم 

اره صورتم دیگه ورم نداره کاملا عادی شده . من گونه هم دارم صورتم خوش فرم شده چون غبغب داشتم اصن خیلی ...

دقیقا منم گونه و زاویه فک دارم ولی پنج ساله پف شدید دارم

یعنی صورتم مثل قبل میشه؟🥲

دقیقا منم گونه و زاویه فک دارم ولی پنج ساله پف شدید دارمیعنی صورتم مثل قبل میشه؟🥲

اره حتماا 

پیاده رویی داشته باش حتما خصوصا غروب ها 

قند و شیرینی ام حذف 

استرس هم تعطیل کن 

سر موقع غذا بخور و سروقت هم بخواب 

شب بیداری نکن 

اره حتماا پیاده رویی داشته باش حتما خصوصا غروب ها قند و شیرینی ام حذف استرس هم تعطیل کن سر موقع غذا ...

فقط میخوام مثل بچگیام بشم

خیلی ممنون همینکارارو میکنم :)