2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه نمی‌خوام😐

84 بازدید | 9 پست

یکساله ازدواج کردیم، شرایط مالی شوهرم و مستاجر بودنمون ( خونه بدون آسانسور) باعث شد که اقدام نکنیم و تا خونه رو عوض نکردیم بچه دار نشیم

تو این ۴ ماه اخیر شوهرم چندین دفعه گفته بچه دار نشیم و من دیگه بچه دوست ندارم 

امروز بهم گفت تو نظرت چیه، گفتم من بچه دوست دارم 

دوست دارم بچه به یادگار جای من بمونه، ناراحت شد 😓

گفتم یعنی تو از مجردیت بچه دوست نداشتی! گفت نه 

الان شرایطمونو میبینم اصلا دلم نمی‌خواد بچه داشته باشم ، گفتم خب سنمون می‌ره بالاتر بعد پشیمون میشی ، گفت نه 

بستگی به سنتون داره عزیزم.اگه بالاست زودتر اقدام کنید وگرنه ممکنه برا همیشه نتونید بچه دارشید.اشتباهی ک من کردم اوالونا میگفتم نمیخوام سه سال بعد من مریض شدم و دیگه هم ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش بعدا نظرش تغییر میکنه. شوهر من که دو سه سال میگفت بچه نمیخواد. البته خودمم نمیخواستم. بعدشم نطرمون عوض نشد ولی از این ترسیدیم که بعدا پشیمون بشیم و دیر شده باشه. واسه همین دلو زدیم به دریا و الان خیلی خوشحالیم که بچه داریم. شوهر شما هم آخرش به همین نتیجه میرسه

شرایط بچه دار شدن و حتی همون ۹ماه بارداری یکی میخواد که ملی حمایتت کنه و هواتو داشته باشه درسته خودت دوست داری ولی کافی نیست و یه تصمیم دو نفرست و اگه فقط به خواست خودت بارداربشی خیلی سخت میشه واست و خودت اذیت میشی بهتر پلیسی تا با هم به نتیجه درست برسید و جفتتون راضی باشید 

بستگی به سنتون داره عزیزم.اگه بالاست زودتر اقدام کنید وگرنه ممکنه برا همیشه نتونید بچه دارشید.اشتباه ...

دو تامون ۳۵ سالمونه

ما از روز اول گفتیم که شرایط درست بشه بعد بچه دار میشیم 

الان میگه نه اصلا نمی‌خوام 

نگران نباش بعدا نظرش تغییر میکنه. شوهر من که دو سه سال میگفت بچه نمیخواد. البته خودمم نمیخواستم. بعد ...

قرارمون این بود که تا شرایط درست نشه بچه دار نشیم 

اما الان چند ماهی هست که نظرش تغییر کرده 

شرایط بچه دار شدن و حتی همون ۹ماه بارداری یکی میخواد که ملی حمایتت کنه و هواتو داشته باشه درسته خودت ...

نه من که بدون رضایتش بچه دار نمیشم هیچ اصراری هم ندارم 

اما دوست دارم 

اونم دوست داشت اما چون شرایطمون نامناسبه اقدام نکردیم تا به وقتش 

الان میگه نه اصلا نمی‌خوام