2777
2789
عنوان

حالم از شب یلدا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 53 پست
بیمارم از ۷ مرداد سی تی اسکن ریه دادم گفت زخم مری ۴ ماهه دارو میخورم خوب نشدم دکترم عوض کردم گفت با ...

نه نگران نباش انشالله چیزی نیست

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذا دیگه ازگلوم پایین نمیره از شنبه همش گشنه ام تو جهنمم انگار خدا ازدهنت بشنوه ان شاءالله حاجت رواب ...

تایمیکات خوندم،زخم نری بیناری حادی نیست،وقابل درمان،شما بیشتر افسرره وعصبی هستی،بجا این افکار از خونه بزن بیرون،ورزش،میاده ردی کلاس،کار و...

میخایین کلا مناسبت ها روحذف‌کنیم؟؟سال نو‌رو هم نگیریم هیچی همین جوری‌بگذرونیم بره ما نمیتونیم مدیریت ...

وای اره

هی دن ب دیقه تو این جور موضوع هایی باید ببینیم متنفرم از یلدا عید هم مگ داریم

چ میدونم فلان چیز اه اه پیف پیف 

همه چیو میخان بی اهمیت جلو بدن اصلا بی اهمیت چیه بده ی شب از این غم ها دور باشیم و ذوق علکی کنیم 

واقعا حال ادم گرفته میشه با اینجور ادما

تایمیکات خوندم،زخم نری بیناری حادی نیست،وقابل درمان،شما بیشتر افسرره وعصبی هستی،بجا این افکار از خون ...

اخه من سابقه ۶ سال رفلاکس درمان نشده دارم  تنگی نفس داشتم رفتم دکتر سی تی اسکن ریه نوشت اونجا گفت زخم و سوختگی مری داری بعد ۴ ماه رفتم دکتر دیگه گفت سی تی اسکن ریه که اصلا مری رو نشون نمیده باید اندوسکوپی بشم شنبه واسه همین ناراحتم چشم حتما مرسی از روحیه ای که بهم دادی ان شاءالله حاجت روابشی و بدنت همیشه سالم باشه 

وای چقد سخته درکت میکنم

ولی واسه من اونموقع ها مهم نبود کجاباشیم باورت میشه خونه مادرشوهرسابقم میرفتیم ناراحت نبودم چرا میریم اونجا بااینکه باهامم بد بودن

کلا این چیزا واسم مهم نیس

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
اخه من سابقه ۶ سال رفلاکس درمان نشده دارم تنگی نفس داشتم رفتم دکتر سی تی اسکن ریه نوشت اونجا گفت زخ ...

منم تو بارداری دچار زخم مری شدم بخاطر اسید معده بالا،ولی دراون حد که شما ناراحتی واقعا بیماری خاصی نیست،دورزجونت من ذهنم رفت سمت ام اس وسرطان با تایپیکات،بی خیال دختر،شاد باش وشاد زندگی کن