2777
2789
عنوان

حالم از شب یلدا بهم میخوره

881 بازدید | 53 پست

از اینکه خونه کی بریم شوهرم عین ده سال که ازدواج کردیم رو رفتیم خونه مامانش،امسال بابام اینا مسافرتشون رو کنسل کردن که ما بریم خونشون شب یلدا،باژ شوهرم با خواهر عفریتش برنامه ریخته،مسخوام بهش بگم تو برو خونه بابات منم خونه بابام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه بار سفت و محکم جلوشون وایستا من مادر شوهرم هر سال گند میزد به یلدا و مناسبتا مجبورم میکرد برم آخر پارسال به شوهرم از یه ماه قبل گفتم امسال مثل دوسه سال قبل نیست باید بریم خونه مامانم شوهرم مرخصی گرفتم شب یلدا رفتم خونه مامانم با اینکه مادر شوهرم طبق معمول از یه ماه قبل برنامه چیده بود که بریم خونش امسالم شوهرم مرخصی نداشت هفته قبل رفتم خونه مامانم یلدا میرم خونه مادر شوهرم 

خوش بحال خواهر همسرتون 

۱۰ ساله برادرم زن داره  عین هر سال با مادرزنش بوده 

یکسال که مادرم فوت نشده بود ما رو دعوت کردن اونم مادر زنش بود 

پدرم هم که الحمدالله همیشه باید دور پسرش باشه انگار ما ۶ تاخواهر غریبه ایم

همیشه تنهاییم 

چون همسرم هم پدر مادرش فوت شدن  و برادرهاش هم خودشون عروس داماد دارن با اونا هستند 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
خوش بحال خواهر همسرتون ۱۰ ساله برادرم زن داره عین هر سال با مادرزنش بوده یکسال که مادرم فوت نشده بو ...

شما هم هر سال خونه ی خواهر جمع شین چیکار به پدر مادرتون دارین

❤Che khobe ke daramet
شب یلدا دیگه نمیشه که ازخودمون ببریم شب دیگه اگه به شب نشینی پودر عمی باشه هرهفته آدم میره شب یلدا ب ...

مهم دورهمیه،وگرنه یه شب فاصله اتفاقی ننیفته،اطراف من که اوثرا چند شب کرفتن،مخصوصا که جمعه افتاده وفرداش کار ومدرسه و.‌حتی یسری دیشبم گرفتن،