2777
2789
عنوان

چه با افتخار از علافی هاتون تاپیک می‌زنید خانم های خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 3816 بازدید | 244 پست
عزیزم اینا خیلی بهتر از منو شما که موندیم خونه و همه کار واسه خانواده کردیم زندگی میکنن شوهراشونم قد ...

شوهرشم آدمه از یه جایی به بعد دیگه خسته میشه . مگه میشه تا ابد این مدلی باشی. بچه ات آواره خونه مامان‌بزرگ باشه تو تا لنگ ظهر بخوابی 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
خانه داری هیچ دستاوردی نداره حتی کسی بگه من خانه دارم و به قول شما ترشی و قرمه و کیک و و... رو خودم ...

حالا شما بعد سی سال بیا تمام دستاوردهاتو قاب کن بزن دیوار 

کاش در کنار شاغل بود روی رفتار و طرز صحبت کردن هم کار میکردین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ابن اصطلاح برای کسایی هست که دنبال جلب توجه جنس مخالفنما داریم نظرمون رو راجع به سبک زندگی میدیم

اون pick me girl 

واسه هرکسی میشه استفاده کرد و هر موقعیتی 

a person who tries to prove they're not like other people but fails to execute it

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
خودت گفتی بهت مربوط نیست😂پس بهت مربوط نیست😃اخه مگه قرار همه مثل هم زندگی کنن

معلومه اون سبک زندگی رو می‌پسندی 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
تو تاپیک همین خانم یه نفر نوشته بود که من چون خانه دارم هیچوقت بچم غذای فریز شده و حاضری نمی خوره ب ...

مامان منم معلم بود ۳۰ سال خدمت کرد منم بچه اولش بودم حتی یکبار یادم نمیاد غذایی ک ما می‌خوردیم با غذایی ک بچه های دیگه میخوردن فرقی داشت . همیشه غذای گرم خوردیم . بستگی داره چطوری مدیریت کنی 

مامان منم معلم بود ۳۰ سال خدمت کرد منم بچه اولش بودم حتی یکبار یادم نمیاد غذایی ک ما می‌خوردیم با غذ ...

خدا حفظش کنه

دقیقاً مدیریت خیلی مهمه و هرکسی این تواناییو نداره

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

معلومه تو هم بد جوری سوختیا😉

از لاکچری بودن اون سوختم یا تا لنگ ظهر خوابیدنش و علافی و گشادیش 

والله دیگه ترشی درست کردن قرمه سبزی درست کردن پز دادن نداره یه کار روتینه حتی خانمای شاغل هم اکت ن ...

کجای حرفای من پز دادن بود ؟ گفتم خودم خانه دارم همه کارامو خودم انجام میدم دوست دارم هنرهای جدید یاد بگیرم حس مفید بودن داشته باشم . همه چی ک پول نیست بگی پول دارم پس از بیرون آماده میخرم پول دارم میدم هر روز یکی بیاد خونمو تمیز کنه بچمم مامانم نگه داره . پول دارم پس آشپزی هم نمیکنم همیشه از بیرون غذا میگیرم  .  

من اولش گارد گرفتن ولی حس میکنم افسردگی داره با توجه به تاپیکاش، 

خودمم روزای تعطیل چنو وقته خونه رو مرتب نمیکنم 

من البته مجرد شاغلم

ولی  این سبک زندگی خوب میشناسم با خانه داری متفاوته در اصل افسردگیه

اون کسایی هم ک تو اون تاپیک خانمای شاغل بهشون توهین کرده بود و گفته بودن حمال ، الان همه جا برف اومد ...

اون کاربر کلا پرحاشیش اخه کی از همچین زنی خوشش میاد اصلا زنو مردم نه کسی از مرد این مدلی هم خوشش نمیاد خوابیدن زیادم خوب نیست

زیرشم یکی باید جاروبزنه خوب ک چی بشه خداواسه چی بهش دست وپاداده

من اولش گارد گرفتن ولی حس میکنم افسردگی داره با توجه به تاپیکاش، خودمم روزای تعطیل چنو وقته خونه رو ...

ن بابا کلا دوست داره دکو پز بده

جالبه با ی کاربری دیگش میگفت شوعرش بهش خیانت کرده ی کاربری دیگش از شوهرش تعریف میکرد نی نی یار  ب روش اوردو تعلیقش کرد