2777
2789
عنوان

متاهلا میاین

422 بازدید | 47 پست

سلام دوستانم امیدوارم عالی باشید 🙏 

دوستان مادرشوهرم رفته محل کار شوهرم کار همسرم داشته

بعد دیشب رفتیم خونشون هی داشت بلند به من میگفت رفتم محل کار گفتم من مامان فلانی هستم ، یه منشی اونجا بود گفت خودم میخوام پسرتو سوپرایز کنم بگم مامانش اومده ..

هی میگفت منشی اینقدر خوشحال بود که میخواسته همسرمو سوپرایز کنه 😐😐

شوهرم هنگ کرده بود میگفت مامان چرا اینقدر بزرگش میکنی خانم فلانیه متاهله این حرفا چیه ..

شوهرم راست میگه منشیه زن یکی از همکارای همونجاست و خیلی خانوم خوبیه میشناسمش. 

مادرشوهرم پیش خودش فکر کرده اون حرفا رو بزنه من با شوهرم دعوام میشه ..

واقعا چجوری اینقدر راحت هی تو زندگی پسراشون چالش میندازن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب وقتی هم همسرتو میشناسی هم اون خانومو دلیل نگرانی و ناراحتیت چیه ؟

به مادرشوهرت یه کلمه میگفتی چه خوب که فلانی شوهرمو سوپرایز کرد

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
چه مادر شوهر فتنه ای

خیلی 

همش میگه زن باید تو خونه باشه زن بیرون بلانسبت خ.ر.ابه ، زن اگر پاشو گذاشت بیرون خیانت میکنه 

خداروشکر شوهرم تو‌این موضاعات گوشاش میبنده

عین خوهپاهرشوهرای من   ابجی انش دیشب میگف یادته میگفتی این دختره خوشگلی بعد شوهرم برگشت گف کی گفتم فقط گفتم زنه فیسیه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀