2777
2789
عنوان

متاهلا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 47 پست
کار خوبی کردی باز شوهرشما معلومه عاقله شوهرمن وحشتناک ب حرف خواهراشه بگن بمیر این میمیره باور کن درا ...

ممنون عزیزم 

شوهرم کامل گوشاش بسته هست یعنی اگر من بدی خانوادش بگم روش تاثیر نداره اگر اونا هم پشت سرم حرف بزنن بازم تاثیر نداره و خداروشکر راضی ام 

یاخدا هرچی کاغذ پیدا کردی بنداز تو اب روون حتی اگه خودش بگه دعاب برکته تو که نمیدونی اون تو چی نوشته ...

خیلی حواسم هست عزیزم 

حتی شوهرم بهم میگه وقتی خانوادم میان یه دقیقه خونه رو ترک نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرم نمایشگاه زد بعد ما خواستیم بریم مادرشوهرم تو کوچه ما رو دید همرامون اومد ..هی تو نمایشگاه به ...

😂😂😂😂از این خلا منم دارم تو زندگیم ی بار بهم میگفت هر کی میبینه فکر میکنه ۲۵سالمه 😂

ممنون عزیزم♥️

کم کم ارتباطتو باهاش قطع کن ماهی دوبار بکن ماهی یبار بعدش هر دوماه یبار هر سه ماه یبار 

لازم نیست اینقدر شمارو ببینه هی بخواد حرف بزنه مواظب شوهرتم باهاش ننه عفریتش زنگ نزنه ناله کنه چرا نمیاید پیشم یا اگه اه نالشو کرد با محبت بگو مامانت هرموقع میاد باعث دلخوریمون میشه من نمیخوام کامل قطع ارتباط کنیم میخوام یه چند وقتی دیر به دیر سر بزنیم به کارامون برسیم 

شما داری خوب میری جلو به شوهرت محبت کن یا غذاهای مورد علاقشو درست کن سمت تو تا اخرش میمونه چون زنشی