2777
2789
عنوان

راجع به انجلینا جولی چه نظری دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موافقم باهات زیاد بازیگریش خوب نیست ولی با چیزی که من گفتم چی موافقی؟

به خاطر چهره بولد میشن الان من چهره جوونیای مریل استریپ رو متوسط رو به خوب میبینم ولی بازیش عالیه 

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
به خاطر چهره بولد میشن الان من چهره جوونیای مریل استریپ رو متوسط رو به خوب میبینم ولی بازیش عالیه

اره به خاطر قیافش معروف شده ولی ادم خوبیم هست 

کلا نمیتونه احساسات رو خوب ادا کنه 

یعنی جذاب نمیبینیش؟

نه اینکه مرموز باشه یا همه حسادت کنن رو میگم ... 

کلا حسادت توی وجود خیلیا هست ...

مگه امروز اون تاپیک رو ندیدی که دختره میگفت به زن همسایه که چشماش پف داره و بد تیپه حسودیم میشه کاش شوهرش مال من بود ...

میخوام بگم ب ی زن که از نظر زیبایی پایین میبیننش هم ممکنه حسادت بشه ... 

ولی قطعا جذابه 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

جدی؟ چطور؟

مثلا تو جریان حجاب ایران خیلی حرکات زد که خب اون موقع برام اوکی بود ولی بعد دیدم تو کشتارهای فلسطین هیچ حرفی نمیزنه فهمیدم قصدش دلسوزی نبوده ،چون اگه واقعا کسی باشه که حقوق زنان و صلح جهانی براش مهمه نمیتونست این همه کشتار  زن ها و بچه ها رو نادیده بگیره بهرحال ادمیه که میتونیت تاثیر گذار باشه ولی لال شد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂