2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سهام من ۱ میلیونی بود همیشه ۷۰۰ میریختن

امروز صبح ۳۷۵ تومن ریختن

اسفند پارسال هم ناقص ریختن

خاک دوعالم بر سرشون هر موقع به مردم رسیدن گدا بودن برا کارای دیگه شون و بذل و بخشش هاشون خوب پول دارن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
عه پس دیشب این پولی که واریز شده سهام عدالت؟؟من دیشب فکر میکردم کی اینو واریز کرده 🤣

روش نوشته سهام عدالت. تو پیامکش

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
نه برای من نداره

عه واقعا؟ برا من نوشته

با منت هم نوشته😆

مطمعنی کسی برات نزده؟ نمیدونم والا

عه واقعا؟ برا من نوشتهبا منت هم نوشته😆مطمعنی کسی برات نزده؟ نمیدونم والا

اره مطمئنم 

آخه شوهرمم الان بهش گفتم گفت عه پس اون ۲۰۰ تومن برای این بوده؟؟😅😅برای اونم ننوشته 

این پول چه دردی از مردم دوا میکنه چه سودی داره 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
اره مطمئنم آخه شوهرمم الان بهش گفتم گفت عه پس اون ۲۰۰ تومن برای این بوده؟؟😅😅برای اونم ننوشته این پ ...

خب پس حالشو ببرین با اینهمه پول🤩😂

اسمشم گذاشتن کمک یلدایی!! زارت

من چارتا خرید از دیجیکالا داشتم همونم کنسل شد😄

خب پس حالشو ببرین با اینهمه پول🤩😂اسمشم گذاشتن کمک یلدایی!! زارتمن چارتا خرید از دیجیکالا داشتم همو ...

خیلی داغونن 

آدم حرفم که نمیتونه بزنه 

خدا کمک کنه اونایی که وضعیت مالیشون ضعیفه 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
خیلی داغونن آدم حرفم که نمیتونه بزنه خدا کمک کنه اونایی که وضعیت مالیشون ضعیفه

به خدا به اونایی که وضعشون خرابه هم نمیدن 

شخصا خودم اگه حتی همین سهام رو بهم میدادن خوشحال میشدم 

ولی نمیدن من شامل سهام دارای کشور نیستم 

یارانمون رو هم دو ماهه قطع کردن