2777
2789
عنوان

بازم باید برم تنها زندگی کنم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 55 پست
عزیزم برو خوابگاه. هر از گاهی حال داداشتو بپرس. فکر کنم گفتین خواهر دارین درسته؟ تو شهر خواهرتون بری ...

عمرا اگر خوابگاه برم کثیف شلوغه

میخوام خودم تنها خونه بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مشاورم همینو گفت گفتش که فقط برای سواستفاده میخوادت

چون درسته مادره ولی ممکنه بشدت آسیب دیده باشه. اصلا باهاش بحث نکن و فاصله بگیر اگر پولتون میرسه خونه جدا و نمیرسه خوابگاه 

ازدواج الان کار مناسبی نیستاول رو خودت کار کن تا بتونی آدم درستی انتخاب کنی الان خیلی صدمه دیدی انتخ ...

با همکارم دوست شدم اینم قصد ازدواج نداره اصلا 

از کجا پیدا کنم

من خیلی تنها میشم اکثر روزا کسی نیست حتی باهاش حرفم بزنی افسردگی میگیری

تنهایی بهتر از آدمایی هست که بهت صدمه بزنن. باور کن یه کم خودت رو ترمیم کنی میفهمی که آدم های دورت کم باشن یا نباشن ولی سالم باشن 

۳۰

منم مادر اینجوری دارم تاپیک اخرمو ببین 

الان ک سنت کمتره زندگیتو سروسامون بده هرچی سنت بره بالاتر از دست مادرت افسرده تر میشی 

درباره تاپیک رهنت قانونا حتی اگ زودتر از موعد خونه رو تخلیه کنی صاحبخونه تا سرسال میتونه رهنتو نده الانم زمستونه مستاجر کمه بنظرم بمون سرسال برو یجای بهتر 

این اتفاقات همش تجربه است توکل کن ب خدا 

واست صلوات فرستادم زندگیت روب راه بشه قشنگم❤️❤️

من خیلی تنها میشم اکثر روزا کسی نیست حتی باهاش حرفم بزنی افسردگی میگیری

عزیزم اگر تهرانی چند تا خوابگاه آروم و تمیز معرفی کنم. میدونین چرا میگم خوابگاه. چون حس تنهایی نمی‌کنین، چون همیشه هم صحبت دارید و کلی دوست خوب پیدا میکنین. من که رفته بودم خوابگاه یک دختری بود از 18 سالگی بعد مرگ پدرش داخل خوابگاه بود تا 32 سالگیش و ازدواج کرد و خداروشکر خیلی هم ازدواج خوبی کرد. می‌گفت من اینجا کلی خواهر خوب دارم. 

تنهایی بهتر از آدمایی هست که بهت صدمه بزنن. باور کن یه کم خودت رو ترمیم کنی میفهمی که آدم های دورت ک ...

چرا من مثل بقیه همسن هام خانواده نداشتم داداشم حتی بهم نمیگه کجایی زنده ای مرده ای