2777
2789
عنوان

بازم باید برم تنها زندگی کنم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 55 پست
با همکارم دوست شدم اینم قصد ازدواج نداره اصلا از کجا پیدا کنم

به محض اینکه خودت رو از این وضعیت نجات بدی رفتارها درست میشه آدم های درست رو میتونی ببینی و اونا خودشون جذبت میشن وگرنه با این حال کسی به تو نزدیک نمیشه بشه هم یه سو استفاده گر یا یه آدم پر مشکله یا چون تو مشکل داری الان رابطه به مشکل میخوره پس اول رو خودت کار کن 

عزیزم اگر تهرانی چند تا خوابگاه آروم و تمیز معرفی کنم. میدونین چرا میگم خوابگاه. چون حس تنهایی نمی‌ک ...

دوستم خوابگاهیه محیطش خیلی کثیفه همش دنبال پسربازی قلیونن من خوشم نمیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با همکارم دوست شدم اینم قصد ازدواج نداره اصلا از کجا پیدا کنم

این دوستی ها به درد نمیخوره من پنج‌ساله عمرمو هدر دادم به پای کسی ک نمی‌دونم اصلا منو میخواد یا نه 

میتومی تو سایت آدم حوا ثبت نام کنی چند تا معرف شهرتون اسمتو بدی سنت خیلی خوبه برای ازدواج بعدا دیگ حال ححوصله این کارها و نداره

این دوستی ها به درد نمیخوره من پنج‌ساله عمرمو هدر دادم به پای کسی ک نمی‌دونم اصلا منو میخواد یا نه م ...

من مشکل خواستگار ندارم

مشکل اینه خواستگار میاد شرایط زندگیم می بینن میرن برنمیگردن

خودم خواستگار زیاد دارم ولی کسی منو نمیگیره چون بی خانواده و بدبختم

منم خ خواستگار داشتم الان کمتر شده 

کارمندبانک.گمرک.معلم بازاری و...از دست مامانم زندکی ندارم عمدا پشت سرم جلو خواستگار بدی منو می‌گفته یا گفته با ۵تا سکه بیا ببرش تحقیرم میکنه اونام سواستفاده میکنن 

جالبه خودش زندگیمو خراب کرده الان میگ خودت عرضه شوهرداری نداشتی 

انقد پررو 

دوستم خوابگاهیه محیطش خیلی کثیفه همش دنبال پسربازی قلیونن من خوشم نمیاد

درست میگین اگر خوابگاه خوب نباشه حتما درد سر داره من تهران دوتا خوابگاه خیلی خوب میشناسم که حیلی به این چیزا حساسن. اگر رفتین تهران بهم بگین چون دوربین داشت و هرکس سیگار یا قلیون می‌کشید اخراج میشد. ان شاء الله خدا بهت نظر کنه عزیزم ❤️

نمیتونی ی خونه نزدیک خونه مامانت اجاره کنی خواهرتم ببری

به این فکر نکن که خانواده داری که باهاشون نمیسازی بهداین فکر کن کهدهمشون ت. تصادف از دست دادی پذیرشش خیلی راحت تره

برو زندگیتو بساز خواهرتم ببر اینده خواهرت نسوزه 

خب مستقل شو

نمیزاره 

با تهمت و دروغ منو بزور کشونده پیش خودش 

گفتم اذیتم کنی میرم جایی اجاره میکنم 

گفت بری خودم اولین نفر میگم شب با کسی خوابیدی 

خ راحت تهمت میزنه یبار گفت ب همه میگم کلاهبرداری😐

هرکاری از دستش برمیاد 

الان خردخرد دارم پول جمع میکنم یواشکی از پیشش برم دیگ برنگردم 

خ فریبکاره برادرام و خواهرام باهام دشمن کرده حتی زن داداشهامو

نمیتونی ی خونه نزدیک خونه مامانت اجاره کنی خواهرتم ببریبه این فکر نکن که خانواده داری که باهاشون نمی ...

چرا ببرم پیش خودم اون زاییده خودشم خرجشو بده فردا سرش خلوت میشه میره شوهر می کنه