2777
2789
عنوان

بازم باید برم تنها زندگی کنم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مشکل خواستگار ندارممشکل اینه خواستگار میاد شرایط زندگیم می بینن میرن برنمیگردن

دقیقا حرفتو میفهمم 

مواظب اونایی باش ک شرایطتتو ببینن بازم اوکی باشن چون ممکنه طمع کردن ک اونام سواستفاده کنن ازت 

مثل شوهرمن از اول رفتارای مامانم دید بازم اوکی موند بعد عقد شروع کرد ب اذیتم و تهدید ب طلاق 

بعد ۱۰روز از عقد اسم طلاق آورد گفت بابت طلاق باید بهم پول بدی 

خدا کمکم کرد از دستش راحت شدم 

بره شوهر کنه بهتر دست از سر شما برمیداره

چرا ما رو مجرد نگه داشتن بخاطر اینا ازدواج نکردیم چون بدنام بودن حالا اینا راحت ازدواج کنن عشق حال کنن اینام باید زجر بکشن

چرا ما رو مجرد نگه داشتن بخاطر اینا ازدواج نکردیم چون بدنام بودن حالا اینا راحت ازدواج کنن عشق حال ک ...

تا وقتی که تویه اون خونه ای شرایط همینه. فقط باید دور بشی منم خداروشکر چند سال جدا زندگی میکنم هر روز حرف بارم میکرد اختیار یه قاشقو نداشتم فقط میشستم و میپختم و خونه تمیز میکردم در اصل شده بودم کلفت الان راحت شدم. هر روز خداروشکر میکنم. اشتباه کردی که برگشتی

تا وقتی که تویه اون خونه ای شرایط همینه. فقط باید دور بشی منم خداروشکر چند سال جدا زندگی میکنم هر رو ...

منم زمان جداییم خونه مشترکمون تحویل ندادم تمدید قرارداد کردم شوهرمم رفته بود قهر 

بعد مامانم زنگ زده دستور ک باید طلاق بگیری منم گفتم ن 

فکر کن چکار کرد رفته کلانتری ب دروغ گفته دخترم خودکشی کرده حکم ورود ب منزل گرفتن من روحم خبر نداشت عصر رفتم حموم 

دیدم صدای دوتا مرد تو خونم میاد خ وحشت کردم فک کردم دزدن

معلوم شد پلیسن فرداش ب وکیل گفتم گفت از مامانت شکایت کن 

حتی مأمورا رو هم فریب داده بود 

عزیزم شمارتو بده به چند تا معرف ازدواج کن اینجوری جدا هم بشی سخته تنهایی برات

من خودم همین اشتباه رو کردم گفتم با ازدواح از خونه مامانم برم بدون آبروریزی 

هرکسی اومد رفتارای مامانم دید پشیمون شد رفت شوهرم ک  اوکی بود بعد عقد بهانه راه انداخت و سواستفاده مالی ازم کرد بابت طلاق ازم پول خاست

یکسال بیشتر زندگی نکردیم ک همش قهر بود باهام

منم زمان جداییم خونه مشترکمون تحویل ندادم تمدید قرارداد کردم شوهرمم رفته بود قهر بعد مامانم زنگ زده ...

باور کن حتی اگر تویه یه اتاق خیلی خیلی کوچیک زندگی کنی بهتر از اینه که برگردی خونه پدر و مادرت. از همون روز دعوا و بحث و تحقیر و گیردادن الکی شروع میشه. الان برای خودت حداقل راحتی. حاضرم روزی یه لقمه نون بخورم ولی برنگردم. سعی کن برای خودت یه شغل پیدا کنی مواظب خودت باش مردا مخصوصا مردای متاهل همینکه بفهمن تنهایی ولت نمیکنن و فقط سواستفاده میکنن فکر نکن عاشقت میشن گول حرفاشون رو نخور.

باور کن حتی اگر تویه یه اتاق خیلی خیلی کوچیک زندگی کنی بهتر از اینه که برگردی خونه پدر و مادرت. از ه ...

آره دقیقا 🙏من رفتم یجا خونه اجاره کردم بنگاهی و صاحبخونه نقشه داشتن بهم تجاوز کنن قراداد فسخ کردم ناچار پولم کم بود اومدم خونه مامانم 

الان ذره ذره پول جمع کردم ک از اینجا برم یجای امن 

دیگ برنگردم 

مشکل من اینک محیط بیرون ،خونه اجاره ای اصلا امنیت ندارم خود بنگاهی ها از همه بدترن بگی ن یجوری تو منگنه میندازن ک مجبور بشی قبول کنی منم چون نخواستم ناچار برگشتم خونه مامانم