2777
2789
به جان خودم همینه ها. من دوسال پیش یه ظلم بزرگی درحقم شد همه گفتن شکایت نکن بشین سرزندگیت خداخودش حق ...

عزیزم این به دین ربطی نداره...هر کسی نتیجه کارش رو می بینه شک نکن..فقط بشین و تماشا کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروا ...

کار بد بده ..حالا آدم چه دین داشته باشه چه بی دین..بد و خوب رو که همه می تونن تشخیص بدن...خواهش می کنم فقط از دین و اسلام مایه نزارین..چون خیلی ها باعث میشه جبهه بگیرن

کار بد بده ..حالا آدم چه دین داشته باشه چه بی دین..بد و خوب رو که همه می تونن تشخیص بدن...خواهش می ک ...

من یادآوری کردم .... مایه گذاشتنه؟

اینجا آنقدر موارد منافی عفت هست که ....

حالا یه آقای محترمی مثل بنده متفاوت تر تاپیک میکنه

من یادآوری کردم .... مایه گذاشتنه؟اینجا آنقدر موارد منافی عفت هست که ....حالا یه آقای محترمی مثل بند ...

اکثرا وقتی اسم اسلام رو میارن نمی پذیرن و جبهه می گیرن که دیدین همینطور هم شد.. ولی اگر همون حرف تو قالب دیگه ای بیان بشه قبول می کنن..مثلا دوستی با جنس مخالف خب بد و خارج از عرف هست و آسیب زاست...یا دروغ و کلاهبرداری و .... این کارها کلا قبیح هستند حتی در خارج از اسلام

به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروا ...

نمیدونم والا چی بگم.شما که انقدر اعتقاددارید براماهم دعا کنید🙏🌺

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

عزیزم این به دین ربطی نداره...هر کسی نتیجه کارش رو می بینه شک نکن..فقط بشین و تماشا کن

چندسال دیگه اخه. داغون شدم پیر شدم😔😢

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤