2777
2789

کسی ک شاغله خودش انتخاب کرده نوش جونش پولی ک درمیاره

کسی ک خانه داره خودش انتخاب کرده خونه و زندگیش حلالش

بسه دیگه از دیشب پریشب تاحالا از هر10تا تاپیک 5تاش شاغل و بیکاره

وا بدین دیگه این حرفای خاله زنکی چیه این کارای بچگانه چیه

بزرگ شین یکم تروخدا 

همین الان ی تاپیک بودم باز داشت باهم مقایسه میکرد استاتر 30 سالو رد کرده بود دوتا بچه داشت هنوز یاد نگرفته نباید هر حرفیو هرجایی زد 

خجالت داره بخدا ادم امنیت روحی و روانی نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر شاغلی یا خانه داری طرف مقابل رو به هر دلیلی تحقیر کنه معلومه از شرایط زندگیش راضی نیست

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ایـــــــــش گندش دراوردین الحق ک درست میگن خانما نود درصدشون گیر سه پیچ دارن رو حرفا و موضوعات چرت

هردو گزینه شاغل و خانه دار افراد کوته فکر و بی منطق زیاد دارن دیگ قیچیش کنیدسرمون درد گرفت بخدا😃

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
من مقایسه کردم؟توهینی دیدی شما؟هرتاپیکی ک دیدم با بحث و دعوا و توهین شروع شده

چرا دعوا داری خانم ؟ منظورم اینه سر بحث رو  خودتون باز میکنید . الان دیگران باز میان بحث میشه حرف من مشخصه کاملا  مگه من گفتم توهین کردی ؟ گفتم خودتون هم  تاپیک زدن رو تمام نمیکنید در این باره

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند