2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 33 پست

ببخشید میپرسما 

عدم توجه یعنی چی دقیقاً میشه یکی دو مورد مثال بزنین

از کجا و چند سالگی متوجه شدین عدم توجه داره؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ببخشید میپرسما عدم توجه یعنی چی دقیقاً میشه یکی دو مورد مثال بزنیناز کجا و چند سالگی متوجه شدین عدم ...

عزیزم توجه به محیط نداره کی میاد کی می‌ره به صدا توجه ندارن مثلا صدا در بشنوه کار ندارم دیگه توجه مشخصه میگن بی توجه هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم توجه به محیط نداره کی میاد کی می‌ره به صدا توجه ندارن مثلا صدا در بشنوه کار ندارم دیگه توجه مش ...

همش توهم میزنم میگم نکنه بچم اوتیسم باشه😑😪 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ببینید توجه نداشت اصلا به اسمش و کلام هم تاخیر داشت و ارتباط چشمی هم کم برقرار میکرد که الان ازین جه ...

عزیزم سه جمله ای یا سه کلمه ای؟از چند سالگی کارو گفتار شروع کردید ؟

عزیزم سه جمله ای یا سه کلمه ای؟از چند سالگی کارو گفتار شروع کردید ؟

منظورم سه جمله ایی بود ..فقط کمی جملاتش حفظیه باید بیشتر پیشرفت بکنه ....از 2/5 سالگی پیگیرم ولی بیشتر پیشرفتها همین 4 ماه پیش تا الان بوده  جالب اینه که جالا که اینقدر خوب داره پیشرفت میکنه پدرش میگه خود بچه رشد کرده .....در حالی که من پیشرفتشو دارم میبینم 

منظورم سه جمله ایی بود ..فقط کمی جملاتش حفظیه باید بیشتر پیشرفت بکنه ....از 2/5 سالگی پیگیرم ولی بیش ...

منم دقیقا از ۲۰ماهگی میگیرم دوجا بردم جواب نگرفتم الان دارم میبرم ی شهر دیگه پسرم سه سالشه دعا کنید پسر منم مثل پسر شما شروع کنه به پیشرفت از چند سالگی کلمه گفت که الان سه جمله ای میگه ؟

منظورم سه جمله ایی بود ..فقط کمی جملاتش حفظیه باید بیشتر پیشرفت بکنه ....از 2/5 سالگی پیگیرم ولی بیش ...

توجه پسر من خیلی ضعیفه در حد سه چهار کلمه اونم هر وقت دلش بخواد میگه اشاره ندارد واکنش به نام ضعیفی داره مشکلات حسی یعنی تو میگی امید داشته باشم پسرم پیشرفت کنه اینجایی که میبرم دو ساعت فاصله داره باهامون ولی چون امکانات و تجربه این کار و دارن میبرم 

توجه پسر من خیلی ضعیفه در حد سه چهار کلمه اونم هر وقت دلش بخواد میگه اشاره ندارد واکنش به نام ضعیفی ...

سلام عزیزم هرجا که میبینید به نظذ خودتون بچه داره جواب میگیره ببرید ....تا یه چندوقت ببرید اگر نتیجه گرفاتین ادامه بدین اگر دیدید روندش ثابت شده اون وقت دنبال جای بهتر باشید اگر تلاش بکنیم و امید داشته باشیم حتما نتیجه میگیریم

منم دقیقا از ۲۰ماهگی میگیرم دوجا بردم جواب نگرفتم الان دارم میبرم ی شهر دیگه پسرم سه سالشه دعا کنید ...

عزیزم نگران نباش با پیگیری شما و تلاش خوب کاردرمانها و گفتاردرمانها بهتر میشه علایمش فقط همیشه تلاش بکن و با امیدواری با بچه کار بکن خودت توی منزل

بین بستگان نزدیک یک مورد هست... از ۱۸ ماهگی علائم شروع شد ۳ سالگی تشخیص اوتیسم داده شد. الان که ۹ سالشه خیلی بهتره. حرف میزنه به اندازه نیاز.... و بیقراری هاش کم شده. اما هنوز عادی نیست . حزو طیف متوسطه از لحاظ شدت.

اما دانش اموزی داشتم تا ۵ سالگی یک کلمه هم حرف نزده بوده و همکاری هم نمیکرده ناچارا مادرش میره دوره های کاردرمانی و گفتار درمانی و تو خونه باهاش تمرین... ۸ سالش بود دانش اموزم بود کمی متفاوت بود اما مدرسه عادی می اومد..... الان دخترخاله ش هنرجوی منه. حالشو پرسیدم گفتش خیلی خوبه و کلاس هشتم