2777
2789
الکی شما مذهبیا نظر ندین خواهشا.طرف میره دوسال دست به دامن خدا میشه میبینه فایده نداره ازخداهم رو بر ...

این مذهبی نیست مشکل داره😹😹😹😹

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بستگی به فرد و قدرت ایمان و اعمالش داره دیگه ....

بستگی به شما اخونداداره که این چرت وپرتارو رواج میدید 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

بستگی به شما اخونداداره که این چرت وپرتارو رواج میدید

من مهندس شبکه‌های کامپیوتری هستم و بلطف الله در بخش it ادارمون مشغول هستم.

دینداری جنبه و توفیق میخواد. وگرنه انجام فساد که هنر نیست

من مهندس شبکه‌های کامپیوتری هستم و بلطف الله در بخش it ادارمون مشغول هستم.دینداری جنبه و توفیق میخوا ...

دیندارم که باشیم هیچ اتفاقی نمیوفته من خودمم مذهبیم ولی فعلا که دنیا دست فسادوظلمه خیلی وقته سرمون کلاه رفته

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

حق

به جان خودم همینه ها. من دوسال پیش یه ظلم بزرگی درحقم شد همه گفتن شکایت نکن بشین سرزندگیت خداخودش حقشونو میده ودرست میشه برات جبران میکنه. هیچی نشد اب ازاب تکون نخورد ۵۰۰ نوع نماز ودعا ونذروچله گرفتم فقط باعث شد زده بشم اعتقادم کم بشه هی به دین وبقیه چیزاش شک کنم اصلا 

دیندارم که باشیم هیچ اتفاقی نمیوفته من خودمم مذهبیم ولی فعلا که دنیا دست فسادوظلمه خیلی وقته سرمون ک ...

اشباهت نکنید ما باید به تکلیف عمل کنیم نتیجه با الله.

در عاشورا مگه تعدد نفرات دشمن سبب شب امام تکلیف امر بمعروف و نهی از منکر رو ترک کنه یا جهاد نکنه؟؟؟

دیندارم که باشیم هیچ اتفاقی نمیوفته من خودمم مذهبیم ولی فعلا که دنیا دست فسادوظلمه خیلی وقته سرمون ک ...

به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروازه گناه و تباهی هستن سکوت رو جایز نمیبینم و معمولا ورود میکنم و به چالش و کوبش میکشم و گزارش هم میزنم گاهی .... کم کاری و سکوت امثال من و شما باعث ظهور و جولان و عرض اندام متمایلین این قبایح میشه. دقت کنیم یه تکالیفی داریم ....

اینجا پرمخاطب هست. ان شاءالله اسلام و احکام دین رو نشر بدیم و زنده نگه داریم 

به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروا ...

ورود کن بعدم از در بعدی خروج کن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟