2777
2789
عنوان

بنظرتون میخوام لوله هامو ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 21 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیر ۴۰ نمی بنند مگر این که دیگه یه دکتر پیدا کنی زیر میزی بدی ببندن

زیر میزی هم بدی نمیبندن 

من سومی ناخواسته باردار شدم رفتم دکتر گفتم این میشه سومین سزارین لطفا ببند گفت قانون ۶ سزارینی داریم شما سنت هم کمه۳۲ گفت اصلا نمیکنن اینکارو منم نمیکنم چون جواز کاریم از بین میره گفتم میرم نامه اعصاب میگیرم گفت فایده نداره بیمارستان اجازه نمیده 

چ عالی بنظرت خوبه

الان که بله خوبه ،چون یکی از بچه ها سایلنته و بقیه هم مثل همسر بخاطر بارداری تو نگهداری اولی کمک میکنن ،شما صبر کن چند ماه دیگه این سوالو بپرس . یعنی با خونه کوچیک و یدون کمک ،دوتا بچه پشت هم به معنی فروپاشی مادره ! اگر هرکدوم از این شرایطو داری حتما احتیاط کن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭