2777
2789
عنوان

از قضاوت میترسید⁉️

221 بازدید | 43 پست

از این که چرخ گردون سر خودتون بیاره چی⁉️ 

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

👌👍🥺

منم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا قضاوت کردن بنظرم خیلی احمقانه ست ، وقتی هیچی درباره ی طرف نمیدونیم ، قضاوت چی کنیم دقیقا ؟؟ 

بله معتقدم ک قضاوت ناجور سر خود طرف میاد

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

از قضاوت کردن نمی ترسم جایی که لازم ببینم

از اینم نمی ترسم سرم بیاد. یه چیزایی دست خودمونه یا حداقل تغییر دادنش با ماست. 

مثلا طرف زن دوم میشه. میگن قضاوت نکنین، سرتون میاد!!

نه سرمون نمی یاد. چون مغز داریم. عقل داریم

حالا این صرفا یه مثال بود

موارد مشابه دیگه هم همینه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
کلا قضاوت کردن بنظرم خیلی احمقانه ست ، وقتی هیچی درباره ی طرف نمیدونیم ، قضاوت چی کنیم دقیقا ؟؟ بله ...

👌

ولی خداکنه سرهرکی که قضاوت میکنه بیاره

😶‍🌫️

بچه دبستانی بودم ،دوتا از همه هام وقتی باشوه اشون دعوا میکردن‌میومدن خونه ما قهر و همه اش از خیانت شوهراشون میگفتن 

دنیا اونقدر چرخید تا شوهری گیرم افتاد بدتر و بیشرفتراز اونا 

قضاوت فرقی نمیکنه تو چه سنی باشی اینقدر می‌چرخه حتی یه روز از زندگیت مونده باشه ،بلا سرت میاره 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
از قضاوت کردن نمی ترسم جایی که لازم ببینماز اینم نمی ترسم سرم بیاد. یه چیزایی دست خودمونه یا حداقل ت ...

درمورد طلاق چی؟ 

والا چرخ گردون برا من با یه چوب ثابت وایساده تا فقط یه چیزی از ذهنم بگذره دیگه مهلت فکر کردنم بهم نم ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

درمورد طلاق چی؟

نه هیچ وقت فرد مطلقه مخصوصا خانم رو قضاوت نمی کنم

فکری هم در بارش بکنم فکر منفی نیست

چون تو این مملکت باید جون زن ها به لبشون برسه تا حاضر به طلاق بشن

نسبت به مرد مطلقه محتاط تر هستم. ولی اونم باز تا ندونم قضاوت نمی کنم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!