2777
2789
عنوان

درآمد زن مال خودشه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 48 پست
حس مشترک زمان میبره باید با هم توافق کنید و به هم اعتماد پیدا کنید. درآمدتون رو تقسیم کنید یه مقدارش ...

دقیقا. شما کامل تر از همه راهنمایی کردین. واقعا ممنونم. فقط یه سوال دیگه؟ الان عادت کرده خرجی نده بهم ولی کادو اینا میده. چجوری عادتش بدم که باید بهم خرجی بده؟ هرچقدر تلاش میکنم، فایده نداره چون خیالش راحته که دارم خودم

منم مهندسی معماری میخونم ، ترم آخرم

چقدر عالی. منم معمارم. حتما به عنوان کارآموز برو یه دفتری جایی کار یاد بگیر. حتی اگه پول هم ندادن بهت، مهم نیست . مهم اینه کار رو یاد بگیری. نرم افزار رویت و اتوکد رو حتما باید بلد باشی مهمه. دوره طراحی داخلی و طراحی نما هم بخر و ببین. آنلاین هستش. بعد از ۳سال که از گرفتن مدرکت گذشت، آزمون نظام مهندسی طراحی و نظارت هر دو رو شرکت کن. بعد که پروانه گرفتی، دفتر میزنی برا خودت و پیشرفت می‌کنی. منم فعلا در مسیرم و وسط های راه هستم. الان فعلا توی کار طراحی پلان هستم. به زودی طراح داخلی هم میشم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا. شما کامل تر از همه راهنمایی کردین. واقعا ممنونم. فقط یه سوال دیگه؟ الان عادت کرده خرجی نده به ...

نمی‌دونم میزان درآمدتون رو می‌دونه یا نه اگه می‌دونه صادقانه نصفش کنید نصف پس انداز نصف مشترک بذارید و هیچ وقت به پس انداز دست نزنید. بهش توضیح بدید که مخارج شخصیتون ماهانه چقدر میشه و بهش بگید براتون قشنگ و جذابه که پول این مخارجو از درآمد خودش به حسابتون بریزه در مورد حس مشترک زندگی براش حرف بزنید با این کارتون اعتماد به نفس همسرتون هم بالا میره و علاقه‌اش بیشتر میشه و به مرور این حس شیرین زندگی مشترک شکل می‌گیره. نترسید در مورد احساساتتون و این که ممکنه یه روز نخواید سر کار برید با شوهرتون حرف بزنید و بذارید در زمینه مالی به خودش متکی باشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نمی‌دونم میزان درآمدتون رو می‌دونه یا نه اگه می‌دونه صادقانه نصفش کنید نصف پس انداز نصف مشترک بذارید ...

آخه مشکل اینه درآمدش روز اول تموم میشه.همش می‌ره برای قسط و اجاره. باید یه مدت گشنگی بکشم تا اونم به فشار بیوفته قسطی چیز میز نمره که پول بمونه برامون.خیلی بدعادت شده فقط قسطی وسایل میخره. الآنم قسط ها تموم نشده، میخواد گوشی قسطی بخره

[QUOTE=364925642]آخه مشکل اینه درآمدش روز اول تموم میشه.همش می‌ره برای قسط و اجاره. باید یه مدت گشنگی بکشم تا اونم 

ظاهرا روی درآمد شما حساب کرده کم کم و خیلی ریز ترکش بدید اول تاخیر پرداخت حقوق رو بهانه کنید و این که قرض دادن پول به دوستی که نیاز فوری داشته و مثلا تا آخر ماه پرداخت می‌کنه یا بهانه دیگه کلا خودتون رو از دغدغه مالی بکشید بیرون و تمرکزتون رو بذارید رو ظرایف خونه یه وقت به خودتون میاید و می‌بینید مدیریت مالی زندگی افتاده دستتون و گرفتار شدید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
[QUOTE=364925642]آخه مشکل اینه درآمدش روز اول تموم میشه.همش می‌ره برای قسط و اجاره. باید یه مدت گشنگ ...

چشم. چقدر عالی توضیح دادی. مرسی واسه وقتی که گذاشتی گلم. پیامها تو چند بار خوندم که یادم نره.

به مادرشوهرت پول میدی؟! نده دختر.

نه نمیدم. 

ولی مادرشوهرم از شوهرم توقع داره بهش پول بده. 

به شوهرم میگه تو که زنت درآمد داره. پس بهم پول بده. 

اوایل ازدواجم از شوهرم پول می‌گرفت. 

شوهرم هم خیالش راحت بود من خرج خونه را میدم. 

یک برادرشوهر دارم معتاد. مادرشوهرم از ما توقع داشت بهش پول بدیم.!! 

یک برادرشوهرم زن طلاق داره میده. مادرشوهرم از ما توقع داره مهریه زنش را کمک کنیم!!!   600 تا سکه مهریه زنش!!! 

یعنی در واقع از من میخوان!! 

اگر آقا توی کارهای خونه و بچه مشارکت میکنه و نصف نصفه کار خونه (آشپزی و نظافت و ...)، به نظر من درامد هم باید مشترک بشه تا حد زیادی و از اون طرف وقتی ملک و ماشین و ... میخرن، به نام هردو بشه

ولی اگر آقا هیچ مشارکتی نمیکنه توی امور خونه و بچه‌ها، نه درامد مال خانمه

نه نمیدم. ولی مادرشوهرم از شوهرم توقع داره بهش پول بده. به شوهرم میگه تو که زنت درآمد داره. پس بهم پ ...

عزیزم در مرحله اول توجهتو از روی خانواده شوهرت بردار و بیار روی خودت. تو هرچقدر از کارای زشت اونا ناراحت بشی و بشینی فکر و خیال کنی، در واقع داری خودتو فراموش می‌کنی. اول رو حال خوب خودت تمرکز کن و کارایی که بهت آرامش میدن، انجام بده. بعد درمورد هزینه ها، یه دوستی اینجا خیلی خوب راهنمایی کرد منو. گفت که نصف درآمدتو پس انداز کن و طلا بخر هر ماه . نصف باقیمانده هم بیشترشو خرج خودت کن و یه ذره هم خرج خونه کن. و برای خرجی خودت حتما از شوهرت پول بگیر.بذار بدونه که تو بهش احتیاج داری. شاید یه روز تو نخوای یا نتونی بیرون کار کنی، اونوقت باید همسرت بتونه به تنهایی خرج زندگی رو مدیریت کنه. 

نه نمیدم. ولی مادرشوهرم از شوهرم توقع داره بهش پول بده. به شوهرم میگه تو که زنت درآمد داره. پس بهم پ ...

اگه کارایی که گفتم رو انجام بدی، تمرکز شوهرت از روی خانوادش برداشته میشه و میاد سمت تو. و اینجوری اونا هم کم کم گم میشن میرن