2777
2789
عنوان

درآمد زن مال خودشه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 48 پست

از اونجاییکه معمولا خانم های شاغل از وقت خانه داری میزنن بنظرم منطقی این هست که از درآمدشون تو خونه هم خرج کنن حدااقل برای نیازهای خودش خرج کنه مثلا خرید لباس خودش. و یا اینکه در جهت رفاه بیشتر خرج کنن مثلا خرید اضافه بر برنامه رو متقبل بشن البته اینا کلی هست ممکنه یه مردی توان مالی داره که همه مسایل مالی رو به تنهایی هندل کنه و اینطوری خانم همه درآمدش رو به اختیار خودش خرج میکنه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر دو دارین واسه ی خانواده کار میکنید فرقی نداره پس

خیلی فرق داره

این موضوع وظیفه آقاست و تمام درآمد و اموال خانم در اختیار خودشه و توصیه میشه مشارکتی نداشته باشه 

مگه آقا دقیقا برابر با خانم خانه داری و بچه داری می‌کنه یا تو بارداری و زایمان نقش داشته؟! پس اینجا هم خانم وظیفه ای نداره

از اونجاییکه معمولا خانم های شاغل از وقت خانه داری میزنن بنظرم منطقی این هست که از درآمدشون تو خونه ...

والا من از کارای خونه نمی‌زنم اصلا. شوهرم دست به سیاه سفید نمیزنه . هرروز غذای گرم و تازه میخوره(من میپزم). لباسا شسته و آماده . خونه جارو و دستمال کشیده. هروقتم پول بخواد، خودمم نداشته باشم، با یه زنگ براش جور میکنم. عملا همه کارها رو من هندل میکنم . لذت میبرم از این کار اما میترسم بعدا پررو بشه. بخاطر همین دودلم 

به نظر میاد هنوز زندگی مشترک شکل نگرفته و فقط ظاهرش درسته به مرور خودتون متوجه می‌شید باید چه کار کنید درسته پول شما مال شماست اما شما هم از وقت زندگی مشترک برای کار کردن استفاده می‌کنید همون کاری که همسرتون می‌کنه با این تفاوت که همسرتون احساس می‌کنه فقط به عنوان یک کارگر در اختیار خوشبخت کردن شماست و شما هم حس می‌کنید هر لحظه از نظر مالی مورد سو استفاده قرار می‌گیرید. این به خاطر شکل نگرفتن حس زندگی مشترکه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عزیزم شغل خودتون و همسرتون چیه و ساعت کاری تون چطوره

شغل من بیشتر آنلاینه، روزی دو سه ساعت میرم محل کار و میام خونه. همسرم صبح تا شب سرکاره. اما درآمد من خیلی بیشتر از اونه.

شغل من بیشتر آنلاینه، روزی دو سه ساعت میرم محل کار و میام خونه. همسرم صبح تا شب سرکاره. اما درآمد من ...

عزیزم حتما هرماه از درآمدتون پسنداز کنید و طلا بخرید بعد از اون نیاز ها و خریدای شخصیتونو انجام بدید ، اگه چیزی موند برای خونه خرج کنید 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

میشه یکم بیشتر راجب شغلتون بدونم؟ منم درآمد شوهرم پایینه دنبال اینم خودم یکاری شروع کنم ترجیحا آنلای ...

عزیزم من مهندسم و از این راه درآمد دارم. رشته شما چیه؟

خب چجوری باید شکل بگیره؟

حس مشترک زمان میبره باید با هم توافق کنید و به هم اعتماد پیدا کنید. درآمدتون رو تقسیم کنید یه مقدارش رو بدون منت و خواستن همسرتون صرف هزینه‌های روزانه کنید یه مقدارش رو جدا پس انداز کنید و به طلا تبدیل کنید اما حواستون باشه بابت خرجیتون از همسرتون پول بگیرید هر چند کم ولی بهش عادت ندید که فکر کنه شما خرج شخصی ندارید ممکنه به دلایلی یه زمانی نرید سر کار و ایشون باید به پرداخت مخارج شما که وظیفشه عادت داشته باشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.