2777
2789
عنوان

درآمد زن مال خودشه آیا

325 بازدید | 48 پست

بچه ها اگه درآمد زن بیشتر از مرد باشه، زن باید توی هزینه ها کمک کنه؟ آخه اگه درآمد زن بیشتر باشه، بیشتر خرج ها هم میوفته رو دوش اون. به نظرتون باید چیکار کرد؟؟ همه جدی نظر بدن

از نظر فقهی برای خودشه 

این دیگه میمونه به لطافت و نرمی اون زن که چجوری منافعش رو حفظ کنه جوری که همسرش ناراحت نشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر دو دارین واسه ی خانواده کار میکنید فرقی نداره پس

خب اگه آقا توی کارهای خونه مشارکت نداشته باشه و در مقابل خیلی جاها به پول زنش احتیاج داشته باشه چی؟

دور از جون همگی ولی میدونی چرا دیه ی مرد بیشتر از زنه؟چون نان آور محسوب میشه یعنی تهیه ملزومات زندگی کلااااا وظیفه ی مرده حتی خرید وسایل خونه هم وظیفه ی مرده این از منظر قانونی بود حالا از نظر اخلاقی ببین اخلاق شوهرت چطوریه ادمی هست که کمکش کنی قدردان باشه یا ناسپاسه؟اگرم میخوای کمک کنی دائمی کمک نکن که وظیفت بشه  

خب اگه آقا توی کارهای خونه مشارکت نداشته باشه و در مقابل خیلی جاها به پول زنش احتیاج داشته باشه چی؟

از کار خونه مشارکت نداره منظورتون یعنی چی؟ 

یعنی مثلا سرماه کل حقوقش رو خرج خودش میکنه لباس برا خودش میخره 

تنها کافه میره 

تنها مسافرت میره 

حقوقش رو خرج خودش میکنه و توقع داره خرج زندگی رو درامد شما بده؟ 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

دور از جون همگی ولی میدونی چرا دیه ی مرد بیشتر از زنه؟چون نان آور محسوب میشه یعنی تهیه ملزومات زندگی ...

ناسپاسه. اما خیلی جاها هم وقتی پول نداره، مجبور میشم خرج کنم. مثلا خوراکی اگه نخریم، از گشنگی می‌میریم دیگه. مجبور میشم خرج های اینجوری کنم.اه

مثلا چجوری منافعشو حفظ کنه؟ راهنمایی میکنی؟

با خریدن طلا 

و رضایت داشتن از سطح زندگیش 

یعنی یجوری نشون بدی که از خرجی و مخارج راضی هستی و مازاد هزینه ها رو طلا میخری 

والا تو موقعیت شما نیستم همین به ذهنم رسید 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
از کار خونه مشارکت نداره منظورتون یعنی چی؟ یعنی مثلا سرماه کل حقوقش رو خرج خودش میکنه لباس برا خودش ...

نخیر ، شما گفتی هردوتون واسه خانواده کار میکنین. منم میگم همه ی کارای خونه رو خودم انجام میدم.شوهرم یه دونه قاشق هم جابه جا نمیکنه توی خونه. بعد درسته من درآمدمو خرج زندگی کنم؟ خب اگه حرف از برابریه، کارهای خونه هم باید برابری باشه دیگه

بعد اصلا استارتر چرا دقیقا به شوهرت میگی درامد چقدره که بدونه مال تو بیشتره؟هرماه نصف درامدتو پس انداز کن بقیشو بگو همینقدره درامدم 

حالا یا خود پول رو پس انداز کن یا طلا بخر