2777
2789
عنوان

خانم های متاهل که بیش از ده ساله ازدواج کردید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه حق با شما هست ...داره سو استفاده میکنه ...مهمونی میره ...پس هم نمیده ...آدم حس بدی بهش دست می ...

یبارن عید گفت میاییم کلی ادم دعوت کرده بود بیان خونمون اونها خودشون نیومدن گفتن رومون نمیشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
معلومه حق با شما هست ...داره سو استفاده میکنه ...مهمونی میره ...پس هم نمیده ...آدم حس بدی بهش دست می ...

منم حسبدی پیدا کردم برا همین میگم گله کنم یا ممکنه باعث کدورت بشه و فقط بگم شرایط ندارم ؟

چطور یعنی شماهممشکل منو داری؟

الان وضع خیلی ها همینه. این آخریه که کاسب های خانواده مون راهمون ندادن و می‌دونم از اول حاضر بودن اهل هر کاری باشن وضعشون بهتره. بجز این می‌دونم که خود ما وضعمون با بهره بانکی نزول (در حد ۳۸درصد) دهه هفتاد به اینجا رسیدیم.

پس با نگاه به اطرافیان که سالها سختی کشیدند و در سختی و نداری فوت کردن و یا زندگی به سختی میگذرونن میشه درک کرد که توان دارهای فعلی با پول غیر نزول به اینجا نرسیدن و نمیرسند

ما تفریحمون فقط غذا خوردن و با اون فیلم تکراری دیدنه

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

یبارن عید گفت میاییم کلی ادم دعوت کرده بود بیان خونمون اونها خودشون نیومدن گفتن رومون نمیشه

حتما یک کاری بکن ...دمش رو قیچی بکن ...این همه حرص نحوری ....تازه منم دارم اینجا به جای شما حرص میخورم

حتما یک کاری بکن ...دمش رو قیچی بکن ...این همه حرص نحوری ....تازه منم دارم اینجا به جای شما حرص میخو ...

فکر کن نصف سن منو داره

همون بگی شرایط ندارم بهتره ...برات نوشتم چی بگی...بر گرد کامنت های بالاتر برات نوشتم

فدات گلم الان میرم میخونم

همون کمر درد رو بهونه کنید که راحت دلخوری هم پیش نیاد ...بگو نمیتونم اصلا کارهای خونه هم مجبورم کسی ...

همه میدونن کمر و زانو ندارم ..باور کن .من جدیدا حتی حوصله مهمونی رفتنم ندارم اونم خستم میکنه 

ببین یه چیزی بگم بهت ک ازین ب بعد با کسی رودربایسی نداشته باشی،من به عنوان تک دختر خانوادم خیلی حمایتشون میکردم از هر لحاظ نمیزاشتم خانوادم حتی برای کوچکترین نیازاشون به کسی رو بزنن همه کا ارو از صفرتاصد خودم انجام میدادم شخصا براشون،پریشب داداشی که هم درحقش خواهری کردم هر مادری تو حساس ترین لحظه ها زندگیش کنارش بودم یه رفتاری باهام کرد که بعد دوشب تا این وقت صبح بیدارم و نتونستم هضمش کنم،فقط کارایی ک براش کردم مث فیلم از جلوم رد میشن،این روزگار دوره ای شده ک خواهر برادر خودتم پشتتو خالی میکنن و هیچ فایده ای برات ندارن

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...
ببین یه چیزی بگم بهت ک ازین ب بعد با کسی رودربایسی نداشته باشی،من به عنوان تک دختر خانوادم خیلی حمای ...

اره بابا بخصوص بزرگترها فقط از بچگی سرویس دادن 

حالا من برادر خودم مثلا اصلا رودار نیست ولی اوتم درکل با خانمش که هردو جوانن مدام دوست دارن بیان خونه ما من اصلا حوصلم نمیکشه حتی به اونها چرا درک نمیکنن ما که یالهاست ازدواج کردیم چقدر خسته ایم 

فقط با مامانم دعوا کردم که روزی که خواستم کارم را بزارم کنار هی میگفتی نه الان چیزی از من نمونده و فکر نکن باید حوصله زیادی داشته باشم 

من حدود ۲۰ ساله کار کردم اونم کار سخت