2777
2789
عنوان

خانم های متاهل که بیش از ده ساله ازدواج کردید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 68 پست

هیچکس درک نمیکنه عزیزم منم خودم شاغلم کمردرد و زانو درد دارم ولی بازم اطرافیان انتظار زیادی ازم دارن مخصوصا خانواده شوهر ک همش برم کاراشونو کنم حالا من یکی نیس کارای خودمو بکنه

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...
هیچکس درک نمیکنه عزیزم منم خودم شاغلم کمردرد و زانو درد دارم ولی بازم اطرافیان انتظار زیادی ازم دارن ...

به نظرت دیدمشون بگم‌ این حرفها را؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرت دیدمشون بگم‌ این حرفها را؟

اره بگو اشتباه منو نکن من حرف نمیزدم همه فک میکردن پس همه چی گل و بلبله ولی از وقتی ک شرو کردم کوچگترین چیزارم میگم دیگ حساب کار دستشون اومده رفت و امدو خیلیییی کم کردن چون میدونن دیگ جون مهمون داری ندارم 

درونم دختر بچه ایست که همه چیز را با بغض قبول کرده...
مثلا میبینم جاریم بهم میگه میخواهیم بیاییم چندروز خونت میگم باشه بیاییدبعد میبینم بقیه خواهر و برادر ...

بگو قدمتون رو چشم.دلی مهمانداری تعداد بالا در توان من نیست.اول به خودت فکر کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

اسی از صمیییم قلبببب درکت میکنم 

منم می‌شد یه گله مهمون تا ده روز ولم نمیکرد 

شاغل بودم گاهی مجبور میشدم مرخصی بگیرم تا شکم یمشت بی خاصیت و پر کنم و جلوشون دولا راست شم 

هنوز وسط ماه نرسیده میدیدیم دخل مون به خرج مون نمیخونه 

کل حقوق خودمو شوهرم خرج شده چندین کیسه برنج مصرف شده از گوشت و مرغ بگیر تا بقیه چیزا 

میلیون  میلیون هزینه میکردیم واسه ادماییکه میومدن خونمون و حاضر نبودن یه جعبه شیرینی بگیرن دستشون و بیارن 

شوهرم به شددددت رودربایستی داشت و نمیخاست کسی از دستش ناراحت شه و به منم اجازه نمیداد بگم شرایط مهمون داری نداریم 

آخرش مجبور شدیم کل طلاهامو پس انداز چندین سالمونو یه تیکه زمینمونو بفروشیم و تا خرخره وام بگیریم تا بتونیم یه خونه باغ نقلی بگیریم تا هر کی خواست چتر شه خونمون بگیم برید اونجا خوش باشید 

باور کنین تا پنج سال کل حقوق مون میرفت واسه تصفیه وام

جفت مون دوجا کار میکردیم 

روزهایی بود که توی بخچال مون نون و ماست بود چون کل پولمون میرفت واسه وام 

الان ناراضی نیستم اون ملک شده پس اندازه‌مون ولی وقتی یادم میاد چه شرایطی و گذروندیم دلم میخاد آدمای مفت خوری که باعث شدن اینقدددر زجر بکشیم و فحش بارون کنم 

بگذریم که بیماری جسمی مثل اسم و دیسک کمر گرفتم ولی به شدت فشار روحی که بعضی از افراد نمک نشناس روی سرمون آوردن اذیتمون نکرد 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
عشقم منم حرفم همینه حوصلهندارم اتفاقا جزخونه پدرو مادرم هم تا بشه جایی نرفتم چون نمیتونم مهمونی بدم ...

مشکل ما اینه نمیتونیم اینجور آدما رو ی جوری ضایع کنیم ک دیگ هوس مهمونی بازی نکنن همش رو نگه میداریم اینام فک میکنن ما اسکل مسکلی چیزی هستیم البته دور از جون تو خودمو میگم کلا رودربایستی زیاد میکنیم آخرشم دودش میره تو چشم خودمون

یه خواهر شوهر دارم همسن خودم به اون بگم از این کارشون خوشم نیومده یا حرفی نزنم ؟

عزیزم یعنی چی استخاره می کنی 

حالا خوبه میگی رکی 

فردا پسفردا پشتت سوار میشن

بنظرم غیرمستقیم نگو حرف زیاد میشه

یبار رک و محترمانه بگو ، من شاغل م توانایی ممهمون ندارم

کمرم درد می کنه

اول برو دکتر بگو برات فیزیوتراپی بنویسه بعد به همسرت بگو زنگ بزنه بهشون بگه همسرم استراحت مطلقه و دکتر گفته نباید خم و راست بشه و بیشتر از یک کیلو بلند کنه اگرم روت میشه مستقیم بهشون بگین اگه یه بار مثل خود این جاریت رفتار میکردی حساب کار دستش میومد

منم دقیقاً شکل شما بودم و همین مشکل رو داشتم 

نمیشد مستقیم بگم نیان با اینکه خیلی آدم رک و راحتی ام 

تصمیمی که گرفتم خیلی تاثیر گذار بود برام 

هر سری که می اومدند مثلاً وسایل سالاد می آوردم می گفتم شما که بیکارید لطفاً اینم درست کنند

یا فلانی لطفاً بیا چای ببر

فلانی بیا میوه ببر 

برا من خیلی تاثیر داشت و  مهمونی ها کمتر شد