2777
2789
عنوان

خانم های متاهل که بیش از ده ساله ازدواج کردید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 68 پست
خوب شما اشتباه میکنی موقعی که میاد خونت میمونع ...شما آزادی که بری خونش معمونی ....اتفاقا شما کیس سو ...

ما تو شهر غریبیم بریم شهر خودمون خونه پدرم یا پدر همسرم میریم همه هم میان اونجا تازه اونجا هم خودمون مجبوریم کارهابکنیم به عنوان مهمون نیستیم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم از نظر روحی خسته هستید باعث شده این مسیله رو بزرگ کنید .

چت جی پی تی: بنظر می آید شما با مشکلات متعدد و پیچیده ای درگیر هستید و این باعث شده است نتوانید با دوستان خود حتی به تفریح بروید

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

چت جی پی تی: بنظر می آید شما با مشکلات متعدد و پیچیده ای درگیر هستید و این باعث شده است نتوانید با د ...

با منی گلم؟

هر وقت بیان تو توانم نمی بینم چند تا خوانده بخوام شب نگه دارم

اینقدر که اذیتی و تحت فشاری.  خب راحت بگو نیایی د درتوانم نیست. 

بگو و خودت رو راحت کن 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

هوای بد و سرد و فصل مدرسهبچه ها😐

بخدا تنهاباش بهتر من خودم حتا مادرمم زنگ نمیزنه هیچکس دلمم بگیر اهنگ گوش میدم گریه میکنم خالی میشم چ مهمونی مهمونم میان یکی میگه غذاشوربود خونه کثیف بودنمیدونم هزارتا ادا پشت سرادم خیلی حرفامیزنن

همبن من موندم مستقیم بگم بحاطر کمرد رد و پادرد شرتیط مهمونداری ندارم یا بپیچونم یا اینکه به خووهر هم ...

همون کمر درد رو بهونه کنید که راحت دلخوری هم پیش نیاد ...بگو نمیتونم اصلا کارهای خونه هم مجبورم کسی رو بیارم چند وقتی یک بار.....مهمونی که اصلا دیگه نمیتونم بدم ....

این حرف ها رو یک موقعی بزن که کسی نگفته میخواد بیاد خونتون ...موقعی که همه جمع هستن ...تا بفهمن دیگه نباید پیشنهاد بدن

بخدا تنهاباش بهتر من خودم حتا مادرمم زنگ نمیزنه هیچکس دلمم بگیر اهنگ گوش میدم گریه میکنم خالی میشم چ ...

حالا یه سوال محترمانه بگم فعلا شرایط ندارم 

یه بگم حوصله ندارم؟

یا بزارم همسرم ردشون کنه؟

چت جی پی تی: بنظر می آید شما با مشکلات متعدد و پیچیده ای درگیر هستید و این باعث شده است نتوانید با د ...

یعنی چی 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

همون کمر درد رو بهونه کنید که راحت دلخوری هم پیش نیاد ...بگو نمیتونم اصلا کارهای خونه هم مجبورم کسی ...

حقیقت من یکم زورم هم اومده جاریم دلشدور همی میخوادمهمون خونه من مبخواد بیاره 

اصلن ردشون کنه بگو خونه نیستی بزاراونام بگن فلانی یکمم توبیا بزارحوصلت سرنره بیا دورهم جم شیم

من که میام همش دور همیم البته یا خونه پدرم یا پدر همسرم نه خونه اینها