2777
2789
عنوان

خانم های متاهل که بیش از ده ساله ازدواج کردید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 71 پست
گلم من شاغلم دست تنها تو شهر غریب دیگه چیزی ازم نمونده حالا یه مهمونی دادن هم برام مهم نیست توان ندا ...

رو نده. بگو شاغلم شرایط ندارم 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بعد از کلی مهمونی دادن واس خواهر خودم یه شب واس کاری ناچار شدم برم شهرشون و موندم از رفتنم پشیمونم کرد واس ی شب هااا منم تصمیم گرفتم ن خونه کسی برم ن توقع دارم کسی خونم بیاد جز همون سالی ی بار رفت وآمد عید والا حوصله داریا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تقریبا همینم. از هیچی راضی نیستم. همش تو گذشتم و فکر میکنم و حسرت میخورم و آهنگ گوش میدم و گریه ...

حالا ارزو بماند من توان زیادی ندارم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من بعد از کلی مهمونی دادن واس خواهر خودم یه شب واس کاری ناچار شدم برم شهرشون و موندم از رفتنم پشیمون ...

عشقم منم حرفم همینه حوصلهندارم اتفاقا جزخونه پدرو مادرم هم تا بشه جایی نرفتم چون نمیتونم مهمونی بدم 

حالاهمین جاریم یکبارم تا حالا ماها را خونش دعوت نداده خودش را دعوت کرده با بقیه زورم گرفت 

همون در حد اصفهان هست خوش ابو هوا که الان فکر نکنم ۹ایی تو ایران باشه اینجا هم سرد و الوده

خواهر شوهر من به هیچ کس دعوت نمیکنه بیایید خونم. اگه بعضی خواهراش خ.دشون پاشن برن  مجبور بشه مهمون داری کنه منکه عروسم که بدون دعوت جای نمیرم  واسه همین خونش نرفتم. هتل گرفتم 

تو هم رو ندی کمتر کسی میاد. بعد مسافرت راه دور هم هرکه بیاد حداقل دوشب میمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رو نده. بگو شاغلم شرایط ندارم

همین ..موندم رک بگم یا غیر مستقیم 

اخه من ادم رکی هستم و اهل تعارفات الکی هم نیستم 

گلم من شاغلم دست تنها تو شهر غریب دیگه چیزی ازم نمونده حالا یه مهمونی دادن هم برام مهم نیست توان ندا ...

درکت میکنم آدم فکر میکنع برای تفریح ا مدن نه برای دیدن خود آدم ...چند بار بعانه بیار موقع که میخوان بیان یا بگو توی این تایم نیستیم ...یا بگو مثلا کسی فوت کردع باید بریم فلان جا ...یا بگو از طرف اداره ماموریت داریم باید بریم فلان جا ...خلاصه چند با بپیچون تا بفهمن ...یک چند بار هم موضوع کمر درد رو پیش بیار که آره یک هفته استراحت مطلق بودم دکتر بهم گفته اصلا حرکت نکن دیسک دارم .....هر وقت حس کردی میخ ان بیان بگو آخ کمر دردم عود کرده دوباره باید چند روز استراحت مطلق باشم...اینو بکن بهانه مداوم

من بعد از کلی مهمونی دادن واس خواهر خودم یه شب واس کاری ناچار شدم برم شهرشون و موندم از رفتنم پشیمون ...

من خواهرم همینجا تو هر خودمه از رفتاراش کاااااملا مشخصه دوست نداره کسی بره خونش تازه چندباری هم علنا تو جمع هم به من هم شوهرم بی احترامی کرده مثلا تو جمع خانوادگیم جلو بابام به شوهرم گفت تو سا‌کت شو کی گفت نظر بدی فتنه با دعواااا ها بعد شوهرم بنده خدا فقط خندید گفت من ک چیزی نگفتم با اینکه دعوت خونش بودیم سر سفره بودیم یا شوهرم رفته بود خارج از شهر شب رفتم خونش وای فقط فحشم نمیداد بعد فرداش ک شوهرم اومد بردم گفت خوب شد که رفتی امادگی مهمان داری نداشتم 😐 یا اینکه تولد بچش دعوت کرد ما رفتیم ساعت ۸ و نیم شب جشن تمام شده بود عکسم گرفته بودن کیکم بریده بودن خورده بودن ما ک رفتیم واسمون اوردن خوردیم دخترم ۴ سالشه هی میگفت کیک نیست ببینم چ شکلیه؟ شمع نیست منم فوت کنم؟ لاکچری ترین کادو هم ما برده بودیم

اولا کار جاریتون درست نیست بیان کنید که قرار بود خودت تنها بیای من امادگی پذیرایی این همه مهمان رو ن ...

گلم این جاریم از وقتی عروسی کرد و لچه دهر شد یکبارم کسی نرفته خونش 

بیست سال از من کوچکتره بدم اومده دورهمی بخواد خونه من بگیره

همین ..موندم رک بگم یا غیر مستقیم اخه من ادم رکی هستم و اهل تعارفات الکی هم نیستم

عزیزم خب رک بگو شرایط ندارم 

من حتی برای شب نشینی هم خانواده همسرم بخوان بیان حالم مساعد نباشه به خودم سختی نمیدم رک میگم  انشالله یه رمان مناسب تر الان حالم مساعد نیست

چون به موقعش هم. دیدم اونا خودشون به من ارجحیت دادن منم برای خودم اول احترام قائل میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین ..موندم رک بگم یا غیر مستقیم اخه من ادم رکی هستم و اهل تعارفات الکی هم نیستم

اگر اهل تعارف نیستی. 

رک بگو خستم حوصله ندارم - 

ان شاالله که یه فرصت بهتر خودم میگم بهتون تشریف بیارین

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

درکت میکنم آدم فکر میکنع برای تفریح ا مدن نه برای دیدن خود آدم ...چند بار بعانه بیار موقع که میخوان ...

همبن من موندم مستقیم بگم بحاطر کمرد رد و پادرد شرتیط مهمونداری ندارم یا بپیچونم یا اینکه به خووهر همسرم گله کنم که کارشون را دوست ندارم ؟

اگر اهل تعارف نیستی. رک بگو خستم حوصله ندارم - ان شاالله که یه فرصت بهتر خودم میگم بهتون تشریف بیاری ...

هر وقت بیان تو توانم نمی بینم چند تا خوانده بخوام شب نگه دارم 

عشقم منم حرفم همینه حوصلهندارم اتفاقا جزخونه پدرو مادرم هم تا بشه جایی نرفتم چون نمیتونم مهمونی بدم ...

خوب شما اشتباه میکنی موقعی که میاد خونت میمونع ...شما آزادی که بری خونش معمونی ....اتفاقا شما کیس سو استفاده خوبی هستی میان خونت مهمونی و شما نمیری که جبران بشه ...شاید اگر بدونن شما هم میری دیگه اینقدر راحت نیاد خونتون ...بدونه باید جبران کنه