2777
2789

من یه مشکلی دارم اونم اینه از زندگی خستم 

سالهاست کم و زیاد زندگی را تحمل کردم بچه هام را بزرگ‌کردم تو شهر غریب با بی کسی سر کردم روزهایی که نیاز داشتم هیشکی کنارم نبود نه برای کمک نه برای همدم بودن 

درسته رابطم با همسرم یا خانوادش خوبه ولی به این معنی نبوده که همیشه همه چی طبق میلم بوده باشه اتفاقا میخوام بگم هر کم و زیادی را ازش گذشتم کلی دلخوشی زیادی هم نداشتم ....

اما الان مشکلم اینه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

که خیلی ها از جمله  برادرخودم یا همسرم که خیلی جوانتر از من هستن و ازدواج کردن مدام دنبال این هستن با من تفریح برن یا مثلا برای مسافرت به منزل ما بیان و من واقعا در حد توانم دیگه نیست که بتونم چند روز مهمانداری کنم از طرفی درکی از خستگیهای من ندارن از کمردرد و زانودردم از بی حوصلگیم یا خیلی چیزهای دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامتی همه خستگان جهان 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

مثلا میبینم جاریم بهم میگه میخواهیم بیاییم چندروز خونت میگم باشه بیاییدبعد میبینم بقیه خواهر و برادرها هم گفته بیان شما جای من باشید چه میکنید؟

من هشت ساله ازدواج کردم کلا از اول خیلی رو ندادم  تازه هرکسی اومده خ‌ونم به لهترین نحو پذیرایی کردم رفتم خونشون همچین خبری نبوده من خودم قاطی این مهمون بازیا نمیکنم که دست و پا درد بگیرم

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولا کار جاریتون درست نیست بیان کنید که قرار بود خودت تنها بیای من امادگی پذیرایی این همه مهمان رو نداشتم تا وقتی هم رفت و امد باشه ینی شما بریوپد جایی خب اونا هم مسلما میان و اینکه چندباری خواستن بیان بگید نیستم و فلان من که ۷ ساله ازدواج کردم خستم از مهمانی دادن و اصلااااااا حوصله کسی رو ندارم چه برسه شما

منم تقریبا همینم. از هیچی راضی نیستم. همش تو گذشتم و فکر میکنم و حسرت میخورم و آهنگ گوش میدم و گریه میکنم. شبا خواب ندارم - 😕 اکثرا بعداز نماز صبح میخابم. 

خیلی دنیام داره سخت میگذره. 

دنبال آرامشم و دوست دارم تخیلات معقولم عملی بشه. ان شا الله که زودتر همه چیز درست بشه

ان شاالله که  تو هم به وفق مرادت بشه

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

مثلا میبینم جاریم بهم میگه میخواهیم بیاییم چندروز خونت میگم باشه بیاییدبعد میبینم بقیه خواهر و برادر ...

درهای رحمت رو ببندید

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
مثلا میبینم جاریم بهم میگه میخواهیم بیاییم چندروز خونت میگم باشه بیاییدبعد میبینم بقیه خواهر و برادر ...

خب تو که اخلاقشون میشناسی بگو  شرایط چند روز مهمان داری نداری  دوست داشتین بیایی هتل. یه شب هم دیگه رو میبینیم

والا ما رفتیم اصفهان رفتیم هتل گ فتیم در صورتی که خونه خواهر همسرم اونجاست

احتمالا خونتون هم جای خوش اب و هوایی

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هشت ساله ازدواج کردم کلا از اول خیلی رو ندادم تازه هرکسی اومده خ‌ونم به لهترین نحو پذیرایی کردم ...

گلم من شاغلم دست تنها تو شهر غریب دیگه چیزی ازم نمونده حالا یه مهمونی دادن هم برام مهم نیست توان ندارم کسی بخواد شب بمونه جای خواب و صبحانه و ...اماده کنم‌

خب تو که اخلاقشون میشناسی بگو شرایط چند روز مهمان داری نداری دوست داشتین بیایی هتل. یه شب هم دیگه ...

همون در حد  اصفهان هست خوش ابو هوا که الان فکر نکنم ۹ایی تو ایران باشه اینجا هم سرد و الوده