2777
2789
چرا حالا همتون به این بدبخت میپرید من نمیگم کارش درسته ولی این ستیت عمومیه مخصوص زنا که نیست بعدم ک ...

عمومیه درسته اما میبینی ک  همه خانومن  حالا یمی مشکل نداره بفرسته ببینه ولی یکی دوست داره عکسشو بزاره نامحرم نبینه.. بحث کنار اومدن نیست بحث درست نظر دادن و بجا نظر دادن و چ موقع نظز ندادنه   ایشون  نظر نمیدن  اگر دقت کنی

خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست اما کدوم اقا اومده نظر داده نازی لپت قشنگه😐

من دفاع نمیکنم به درستی یا غلطی کار 

ولی اصل ماجرا رو در نظر بگیر  کسی که عکس میزاره ممکنه این نظر رو هم بشنوه ما که نمیتونیم تو اتاقی که همه هستن جیغ بزنیم بد بگیم یه عده بشنون یه عده نشون  یه عده حق ندارن چیزی بگن یه عده ....   منطقی نیس چیزی ام که منطقی نباشه خارج از اصوله دعوا سزش الکیه