2777
2789
عنوان

نامزدم و می‌خوام امتحان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 78 پست
حس دخترا هیچوقت دروغ نمیگن اونجور فیلما کلا ادمو ب تنوع طلبی میکشونه ک ایشالله نامزدت اینطوری نباشهک ...

بعد از اون فیلما به روش آوردم قسم خورد دیگه نبینه و نمی‌بینه 

قبلا چک میکردم الان نه یه مدت ازش سرد شدم با هیچیش کار ندارم 

ولی خب به خودم گفتم تا کی بلاتکلیف اگر ازش مطمین نیستی تمومش کن بره گفتم بذار این تیر آخر هم بزنم مطمین بشم بعد 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چکار کرده این فکر به سرت زده امتحانش کنی؟

با همه وجود حسم میگه یکم که بگذره دسته گل به آب میده 

چون یه مدت بابت دارو هورمون هام بهم ریخته بود حوصلشو نداشتم کلا می‌رفت پ.و.ن میدید . 

یه مدت باهاش سرد بودم رفته بود از یه خانم سوال کرده بود تو گروه بازی آنلاین که چطوری باید با خانما رفتار کرد راست دروغشو نمی‌دونم من فقط میدونم با خانم حرف زده درباره چی؟ نمیدونم

حس میکنم آدم شل و سستیه می‌خوام فقط مطمین شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از اون فیلما به روش آوردم قسم خورد دیگه نبینه و نمی‌بینه قبلا چک میکردم الان نه یه مدت ازش سرد ش ...

خب چون قبلا میکردی و الان ن پس ی مدتی ازش گذشته و فک نکنم دیگ اون انتظار چک کردن گوشیشو داشته باشه

یروز وقتی خودش یا هواسش نیس گوشیشو چک کن 

ادم شلی باشه ن تنها ت محل کار بلکه تو فضای مجازیو این جور چیزا هم هول بازی در میاره

اون ایده ایم ک تو ذهنته رو خاستی اجراش کن

کاربری دوم' 
خب چون قبلا میکردی و الان ن پس ی مدتی ازش گذشته و فک نکنم دیگ اون انتظار چک کردن گوشیشو داشته باشهیر ...

آخه فضای مجازی خاصی نداره فقط ایتا و روبیکا داره 

اون ایده رو راستش میترسم ؛ چون آدم زرنگیه میترسم تا نگم کدوم همکارشم یا نشونه ندم از محل کارش باور نکنه منم هیچی از محل کارش نمیدونم ☹️

با همه وجود حسم میگه یکم که بگذره دسته گل به آب میده چون یه مدت بابت دارو هورمون هام بهم ریخته بود ح ...

من که میگم بیخیال.

خیلی از مردا ازین فیلما میبینن.

همسر منم گاهی میبینه.

یه بار گفتم بیا باهم ببینیم چیه

خدایی خیلی چرت و پرت بود.

گفتم بیخیال اینا خودمونو عشقه.

یه جورایی کنجکاون و همه به قصد هوس نمیبینن.

واقعا میخواسته ببینه چه کار کنه سرد نباشی.

شک نکن و خودتو اذیت نکن بنظرم.

آخه فضای مجازی خاصی نداره فقط ایتا و روبیکا داره اون ایده رو راستش میترسم ؛ چون آدم زرنگیه میترسم تا ...

اهان،نمیتونی از ی دوستی کمک بگیری و همکارو ول کنی بگی همینجوری یجایی دیدم با زور پیویتو پیدا کردم و فلان

بعدش ک خاست ثابت شه تو نیستی یا واقعا یه دختره اون دوستت کمکت کنه؟

کاربری دوم' 
من که میگم بیخیال.خیلی از مردا ازین فیلما میبینن.همسر منم گاهی میبینه.یه بار گفتم بیا باهم ببینیم چی ...

بخاطر فیلم ناراحت نیستم که 

به مشاور ک گفتم گفت ایشون شخصیت ضعیفی داره ؛ چون هروقت از سمت من کاستی ببینه به جای حل کردن می‌ره جای دیگه 

اگر اینطوری باشه ارزش یک روز زندگی هم نداره چه برسه یه عمر 

فقط خواهش میکنم بگید چطوری امتحانش کنم؟

اهان،نمیتونی از ی دوستی کمک بگیری و همکارو ول کنی بگی همینجوری یجایی دیدم با زور پیویتو پیدا کردم و ...

بین همسرم ویزیتور هست خب ؟ بنظرت به عنوان یکی از مشترای محل بازاریابیش بهش پیام بدم؟ 

بین همسرم ویزیتور هست خب ؟ بنظرت به عنوان یکی از مشترای محل بازاریابیش بهش پیام بدم؟

اگ بینشون خانوم بوده و انگشت شمار نبوده خب میتونی بدی ولی اگ خانم کم باشه اون احتمالا یادش میمونه با کیا سروکار داشته کدوم خانومایی بودن یا اسمو فامیلشون یادش بمونه و...

کاربری دوم' 
اگ بینشون خانوم بوده و انگشت شمار نبوده خب میتونی بدی ولی اگ خانم کم باشه اون احتمالا یادش میمونه با ...

نه خانمها زیادن یادش نمی‌مونه ...

بنظرت چطوری برم جلو ؟ چی بکن بحث رو چطوری شروع کنم زیرکانه باشه خودشو لو بده باورم کنه؟

اسی جون بنظرم اینکارو نکن 

چون ممکنه به حرکت تو واقعا سمت اون خانم بره 

اون خانم هم که بی اطلاع از این موضوع 

ولی از رفتار همکاراش با نامزدت میتونی متوجه بشی 

یا حتی اینکه بهش زنگ میزنن یا پیام میده بهشون یا نه 

یا حتی طرز صحبت کردنشون با هم چجوریه 

تو این دوره زمونه بنظرم کسی نیس که پیام بدی بگی من میخامت بیشتر آشنا شیم فلان 

اونم ادامه نده حتی شده از روی کنجکاوی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
اسی جون بنظرم اینکارو نکن چون ممکنه به حرکت تو واقعا سمت اون خانم بره اون خانم هم که بی اطلاع از این ...

نه قرار نیست اسم کس خاصی رو بیارم من اصلاهمکاراس رو نمیشناسمشون . فقط می‌خوام به عنوان یه همکاری که حکم مشتری و ارباب رجوع داره براش به طور ناشناس پیام بدم 

ولی نمیدونم چطوری پیام بدم که این آقای زرنک متوجه نشه فیک و روی اصلی خودش رو نشون بده

ما خدا نیستیم. که دیگران رو در معرض لغزش قرار بدیم و تست کنیم. 

اون خداس که هرکس رو. میشناسه و متناسب با ظرفیت و تحملشون امتحانشون میکنه

شما اگر برسی کردی دیدی خط قرمز خاصی توی ارتباط با نامحرم نداره دیگه امتحان. کردن نمیخواد همین میتونه دلیل جدایی باشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️