2777
2789
عنوان

نامزدم و می‌خوام امتحان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 78 پست
اینکه خیلی ضایعست ...پس چیکار کنم برای شناختش؟ از کجا بفهمم با همکاریهای خانم چطوری برخورد میکنه؟ چو ...

خب بگو باهم اشنا شیم و من به شما خیلی علاقه مندم بگب همکارشی یه جوری خرابکاری میشه قابل جمع کردن نیست

درکل گفتی مشکلات دیگه ای هم هست اگر برگردی عقب این ازدواجو تکرار نمیکنی طلاق بگیر

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب از چه دری وارد بشم با توجه به شناختی که پیدا کردم حس میکنم از ایناست که وارد جمع خانوما بشه بعد ی ...

خب خاستی امتحان بکن ولی ب نتیجه ای نرسیدی و ازین طرف هم نامزدت فهمید هم تو تو بلاتکلیفی میمونی هم نامزدت زیرک تر میشه ب اینجاهاشم فک کن 

خب عزیزم چرا نمیری محل کارش بدون حضور اون و اطلاعش، از یکی همکاراش تحقیق نمیکنی ازش؟ بنظرم اول گرم بگیری با یکی از خانوم ها بعدا بخاطر اون اقا تحقیق کنی بهتر راهنماییت میکنن

کاربری دوم' 
نمیدونم چون خودم این کار انجام ندادم متاسفانه حسم تو این چیزا خیلی خوب کار می‌کنه شک کنم یجا مچ میگی ...

منم حسم خوبه ... ولی خب الان در حال حاضر می‌دونم کاری نمیکنه 

ولی با همه وجود حسم میگه یکم که بگذره دسته گل به آب میده 

چون یه مدت بابت دارو هورمون هام بهم ریخته بود حوصلشو نداشتم کلا می‌رفت پ.و.ن میدید . 

یه مدت باهاش سرد بودم رفته بود از یه خانم سوال کرده بود تو گروه بازی آنلاین که چطوری باید با خانما رفتار کرد راست دروغشو نمی‌دونم من فقط میدونم با خانم حرف زده درباره چی؟ نمیدونم

حس میکنم آدم شل و سستیه می‌خوام فقط مطمین بشم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خب خاستی امتحان بکن ولی ب نتیجه ای نرسیدی و ازین طرف هم نامزدت فهمید هم تو تو بلاتکلیفی میمونی هم نا ...

آخه تازه وارد این محیط شده مورد بعد اینکه همکار ها همه پشت هم هستن

منم دقیقا همین فکر دارم ؛ هی میگن مردا نمیتونن خودشونو کنترل کنن مکه حیوان هستن از اول عقد اینهمه در ...

خب همین دیگه وقتی متوجه میشی طرف مقابلت آدم قابل اعتمادی نیست دیگه واقعا حرفی نمیمونه 

این درخواست دوستی من نمیدادم یکی دیگه میداد 

فقط فرقش اینکه الان طرف عین کبک سرش نمیکنه تو برف با واقعیت رو به رو میشه 

بعد اینکه نمیتونن کنترل کننو کلا درک نمیکنم 

پس تعهد چی میشه این وسط!! 

همین که خودت گفتی اوکیه بگو ببین چی میگه

اگر وا بده و بگه باشه که تکلیفت معلومه.

اگر گفت کدوم همکاری بگو حالا کمکم متوجه میشی و یکم بیا بیشتر باهم صحبت کنیم.

ببین پایس یا نه.

ولی در کل امتحان کردن رو هیچکس تایید نمیکنه چون همیشه دلیل بر مورد دار بودن نیست گاهی یه کنجکاویه فقط.

همین که خودت گفتی اوکیه بگو ببین چی میگهاگر وا بده و بگه باشه که تکلیفت معلومه.اگر گفت کدوم همکاری ب ...

نه این خوب نیست همسرم آدم زرنگیه حس میکنم تا مطمین نشه حرف نمیزنه 🙃چیکار کنم بنظرت از چه دری وارد بشم اینستا هم ندارن

آخه تازه وارد این محیط شده مورد بعد اینکه همکار ها همه پشت هم هستن

بنظرم اگه میخای امتحان کنی ی نقشه ای بچین ک از اول تا اخرش پیش بری یهویی نگی وای فکر اینجاشو نکرده بودم

از کجا میدونی و مطمعنی نامزدت داره یکارایی میکنه؟

کاربری دوم' 

اومدیمو پا نداد. بعد یه مدت هم فهمید تویی، چجوری روت میشه تو صورتش نگا کنی اونوقت

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
اومدیمو پا نداد. بعد یه مدت هم فهمید تویی، چجوری روت میشه تو صورتش نگا کنی اونوقت

نمیدونم ... ما مشکلات زیاد داریم ؛ مشاوره رفتیم و بهم گفت مشکلاتتان حل شدنی ولی صبر خیلی زیادی از سمت من میخواد 

جدیدا بهش شک هم کردم دودوتا چهارتا که میکنم میبینم نمی ارزه اگر آدم سست و بی وفایی باشه بخوام با این آدم بسازم و ...

بنظرم اگه میخای امتحان کنی ی نقشه ای بچین ک از اول تا اخرش پیش بری یهویی نگی وای فکر اینجاشو نکرده ب ...

با همه وجود حسم میگه یکم که بگذره دسته گل به آب میده 

چون یه مدت بابت دارو هورمون هام بهم ریخته بود حوصلشو نداشتم کلا می‌رفت پ.و.ن میدید . 

یه مدت باهاش سرد بودم رفته بود از یه خانم سوال کرده بود تو گروه بازی آنلاین که چطوری باید با خانما رفتار کرد راست دروغشو نمی‌دونم من فقط میدونم با خانم حرف زده درباره چی؟ نمیدونم

حس میکنم آدم شل و سستیه می‌خوام فقط مطمین شم

با همه وجود حسم میگه یکم که بگذره دسته گل به آب میده چون یه مدت بابت دارو هورمون هام بهم ریخته بود ح ...

حس دخترا هیچوقت دروغ نمیگن 

اونجور فیلما کلا ادمو ب تنوع طلبی میکشونه ک ایشالله نامزدت اینطوری نباشه

کاراشو زیر نظر بگیر

گوشیشو چک میکنی؟

تو هم نتونی مچشو بگیری اگه ی ریگی تو کفشش باشه دیر یا زود ملوم میشه

کاربری دوم'