2777
2789
عنوان

نامزدم و می‌خوام امتحان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 78 پست
ملاکم یکی صداقت بود یکی هم خلال و حرومی و چشم پاکی بعدشم محبت و احساس و این چیزا این آدم خیلی متعصبه ...

چشم. پاکی. که با پو. رن دیدن جور در نمیاد 

بنظرم با مشاور مذهبی هم صحبت کن 

چرا میگم. مذهبی چون غیر مذهبی ها بعضیاشون. حتی. توصیه میکنن به دیدن این فیلما 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چشم. پاکی. که با پو. رن دیدن جور در نمیاد بنظرم با مشاور مذهبی هم صحبت کن چرا میگم. مذهبی چون غیر مذ ...

صحبت کردم... گفتن اینا درست میشه ! بعد از اون قول داد دیگه نبینه و واقعا ندید 

ولی نکته اینجاست این آدم ممکنه اینقدر سست باشه با هرکاستی از سمت رو به رو بشه به جای حل کردن پاش بلغزه 

برای همین می‌خوام امتحان کنم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دلم بود ... از چشمم افتاد هعییییچه کنم بنظرت تا با خیال راحت این رابطه رو ترک کنم؟ می‌خوام بدون ع ...

اخه الان🥲شما دگ ت دوران آشنایی نیستین الان دگ زنو شوهرین،اینک از هم دلزده بشین طبیعیه ت همه ی رابطه ها کم و بیش اتفاق میوفته  دوس نیستین ک بشه گف دلمو زدو میخام کات کنم یا هرچی..فرض کن امتحانشم کردیو پا نداد اونموقع میتونی باهاش بسازی ،اگ جوابت مثبته ک بهش بعنوان یه مشتری خیلی معمولی پیام بده و پیامت رو ادامه دار کن ینی مرتب بعنوان ارباب رجوع باهاش در ارتباط باش اگ هرزه باشه سریع نخ دادنتو میگیره ،چون مردا اعتماد ب سقف بالایی دارن یکم پیگیر باشی فک میکنن خبریه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
اخه الان🥲شما دگ ت دوران آشنایی نیستین الان دگ زنو شوهرین،اینک از هم دلزده بشین طبیعیه ت همه ی رابطه ...

میشه بیام خصوصی ؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣