2777
2789
عنوان

نامزدم و می‌خوام امتحان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 78 پست
نه قرار نیست اسم کس خاصی رو بیارم من اصلاهمکاراس رو نمیشناسمشون . فقط می‌خوام به عنوان یه همکاری که ...

اره امتحانش کن حتما که مثل من سیاه بخت نشی تازه همسرم من که مجنون من بود و کلی عاشقم بود بعد تقریبا ده سال از زندگی متوجه شدم با دوتا زن در رابطه اس

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
نه خانمها زیادن یادش نمی‌مونه ...بنظرت چطوری برم جلو ؟ چی بکن بحث رو چطوری شروع کنم زیرکانه باشه خود ...

بنظرم عجله نکن خیلی اروم جلو برو یهویی بری شاید همه چی خراب شه

مثلا میتونی از فالو کردن پیج روبیکاش شرو کنی

مثلا استوری گذاش ریپ بزنی یا بک نداد بری ب بهونه اون بگی بک بده و دیدی قبول کرد مثلا بگی شمام منو انگار شناختین .....

یا قبول نکرد دلیلشو بپرسی و بگی انگار منو نشناختین و اونم صددرصد میپرسه کی هستیو...

خلاصه اینطوری دیگ

بنظرم ویس بفرسی حرفای مورد نظرتو با کمک ی دوست بهتر مطمعن میشه ک واقعا ی دختر دیگست و شکش ب تو نمیره و ب راحتی روی واقعیشو نشون میده

اینم بگم اگ با گوشی خودت اینکارارو کردی پیشش رفتنی یا اون پیشت اومدنی همه چیو پاک کنیا از گوشیت

کاربری دوم' 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خدا نیستیم. که دیگران رو در معرض لغزش قرار بدیم و تست کنیم. اون خداس که هرکس رو. میشناسه و متناسب ...

من آخه مطمین نیستم بالا توضیح دادم برای یکی از کاربرها تو کامنت میشه بخونید نظر بدید 😔

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اره امتحانش کن حتما که مثل من سیاه بخت نشی تازه همسرم من که مجنون من بود و کلی عاشقم بود بعد تقریبا ...

نگو دلم ریخت ای خدا چرا این مردا اینطوری هستن ... تعهد داشتن واقعا کار سختی نیست 

نه قرار نیست اسم کس خاصی رو بیارم من اصلاهمکاراس رو نمیشناسمشون . فقط می‌خوام به عنوان یه همکاری که ...

چند تا عکس از ی دختر نگهدار 

یکیشو بزار پروفایل 

بقیه رو تو گالری 

میتونی فالوش کنی و از طریق ریپلای استوری اینا کم‌کم حرف زدنو‌شروع کنی یا حتی توی تلگرام 

هر وقت هم ازت عکس خواست اول ناز کن و بعد با تایمر عکس بفرست براش 

اگر هم بعنوان همکار میخوای پیش بری 

ک شغلش ببین مربوط ب چی هست 

از طریق اون 

هی مصلا بگو تو شرکت میبینمتون هرروز دیگه بستگی داره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
چند تا عکس از ی دختر نگهدار یکیشو بزار پروفایل بقیه رو تو گالری میتونی فالوش کنی و از طریق ریپلای اس ...

اینستا ندارع که 

نه بابا نمی‌خوام اینقدر ادامه دار باشه فقط می‌خوام واکنشش رو بدونم که این آدم وقتی بدونه محیط براش آزاد هست خودشو به باد میده یا نه 

چرا عزیزم ؟

چون مشخصه طرف مقابل ب دلت نیس و ب دنبال یه جرقه ی کوچیکی شاید از همون اول نباید تا این حد پیش میرفتین الان خیلی دیره ,ت زندگی مشترک قراره تمام اون خصوصیاتی ک ب امید مشاور ازش گذشت کردی دوبرابر بولد بشه بازم میتونی دووم بیاری

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
نگو دلم ریخت ای خدا چرا این مردا اینطوری هستن ... تعهد داشتن واقعا کار سختی نیست

نه به جون برادرم نمیخوام دل تو خالی کنم.

ولی همسر من بشدت ادعای راستی مردونگی داره این شده که شبها خواب ندارم میرم پیامهاشونو میخونم یواشکی غصه میخورم نمیدونم تو سرم چیه داغونم.

زندگی با ادم خائن خیلی سخته.

تو پیام ها جانم گفتن ببینی عشقم و تاج سرم ببینی حرفهای که به توام میزنه میفهمی چقدر تلخه

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
چون مشخصه طرف مقابل ب دلت نیس و ب دنبال یه جرقه ی کوچیکی شاید از همون اول نباید تا این حد پیش میرفتی ...

به دلم بود ... از چشمم افتاد هعیییی

چه کنم بنظرت تا با خیال راحت این رابطه رو ترک کنم؟ می‌خوام بدون عذاب وجدان تموم کنم یه روزی به خودم نگم اشتباه قضاوت کردم 

اینستا ندارع که نه بابا نمی‌خوام اینقدر ادامه دار باشه فقط می‌خوام واکنشش رو بدونم که این آدم وقتی ب ...

آخه ب چند تا حرف نمیتونی بفهمی که

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
من آخه مطمین نیستم بالا توضیح دادم برای یکی از کاربرها تو کامنت میشه بخونید نظر بدید 😔

خوندم

والا چی بگم. 

دلمم نمیاد بگم جدا بشید 

ملاکت برای انتخاب همسر چی بوده؟ 

این. چیزا هم لامصب فقط با یه انگیزه ی قوی درست میشه یعنی اگر طرفت مذهبی نباشه خیلی خطرناکه که توی این. گناه باقی بمونه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
نه به جون برادرم نمیخوام دل تو خالی کنم.ولی همسر من بشدت ادعای راستی مردونگی داره این شده که شبها خو ...

خیلی دردناکه بمیرم برات 💔همسر منم خیلی چرب زبونه

خیلی دردناکه بمیرم برات 💔همسر منم خیلی چرب زبونه

خدا نکنه.

امون از این زبون چرب مردها.

خوندموالا چی بگم. دلمم نمیاد بگم جدا بشید ملاکت برای انتخاب همسر چی بوده؟ این. چیزا هم لامصب فقط با ...

ملاکم یکی صداقت بود یکی هم خلال و حرومی و چشم پاکی بعدشم محبت و احساس و این چیزا 

این آدم خیلی متعصبه خیلیییییی نمیدونم شایدم من دربارش اشتباه فکر میکنم 

چه کنم بنظرت تا با خیال راحت این رابطه رو ترک کنم؟ می‌خوام بدون عذاب وجدان تموم کنم یه روزی به خودم نگم اشتباه قضاوت کردم