2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14021 بازدید | 450 پست
تحقیرش نکردم واقعیت رو گفتم ظاهرش روتوصیف کردم واقعا تیپ واستایلش خزه یعنی به خودش نمی‌رسه چشاشم پف ...

به ظاهر که ازدواج نمیکنن حتما باطنش قشنگه که باهاش زندگی میکنه بعدشم چشم چرونی کردی چکارب زندگی بقیه داری

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم‌نتونستم تا آخر تموم کنم انقد حرصم گرفت از تفکرات و عقایدش😑

چون خودتون زشتین ولی خانمهای زشتی که باصدتا پسربودن آخرش ی شوهر خوشتیپ وجذاب عاشقشون میشه که براش میمیره اونوقت ماها باید دوروبرمون پرلاشی باشه

من دارم میگم چطوری منی که که ازاون خانم جذابترم پسرای لاشی وزشت میان سراغم تازه بهشون محل ندم بهم ت ...

گفتی بهم پیام بد میدن ببین قشنگ خانم یه روزم نیس عضو شدی چند تا تاپیک زدی همش در مورد این موضوعه بگو دنبال چی هستی دقیقا 

من دارم میگم چطوری منی که که ازاون خانم جذابترم پسرای لاشی وزشت میان سراغم تازه بهشون محل ندم بهم ت ...

شاید اونم چیزایی که داره که تو نداری 

الان من شوهرم طبق شرایطی که باهاش زندگی کردم حاضره دنیا نباشه ولی من پیشش باشم ب هر کی میرسه میگه زن من نمونه ست من اینو نداشتم الان آدم امروز نبودم 

چون همیشه پشتش بودم و درکش کردم و کمکش کردم 

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
باز همه مریم مقدس شدنتاحالا نشده ی مزدی ببینید بگین چقدر خوب کاش شوهر منم اینجوری باشه همین جا صد تا ...

اون حالت مقایسه اس که حتی اونم کار درستی نیست وگرنه کسی نیومده بگه کاش شوهر فلانی مال من بود زن خودش زشت و خزه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

عزیزم شماماشاالله اعتمادبه نفست  درصدش زده بالافکرمیکنی جذابی 

شایدازنظراون آقاخانش جذاب ترین زنه 

ببین نمیدونم ظاهرت چطوره؟؟ قضاوت نمیکنم. اما میگن لباس هر کس پرچم وجود اوست. یعنی هرچی بپوشی از درونت خبر میده. ببین چی میپوشی که لاشی ها دورت وز وز میکنن

باز همه مریم مقدس شدنتاحالا نشده ی مزدی ببینید بگین چقدر خوب کاش شوهر منم اینجوری باشه همین جا صد تا ...

نه واقعا

مرد متاهل خط قرمز ماست😄

فکر کن تازه بخوای اینجوری زیر نظرش بگیری!

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

حالا مرد همسایه اخلاقش شاید عن باشه ..در این صورت چی ...اوکیه از نظرت

میگم واسش تولد گرفته بود من به عمرم یه نفرم تولدمو تبریک نگفته 

والله کاری هم هست اصلا این طرف رو نگاه نمیکنه 

همسایه قبلی مرده همش جلو پنجره بود تابستونا مجبور بودیم پرده هارو  بندازیم ولی این مشخصه مرد زندگیه