2777
2789
عنوان

نامزدم و می‌خوام امتحان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولا ک اون میپرسه کی هستیو جواباتو شاید نده تا نفهمه مثلا کد‌م همکارشیفرض کنیم اونم حل کردی حالا واس ...

خب از چه دری وارد بشم 

با توجه به شناختی که پیدا کردم حس میکنم از ایناست که وارد جمع خانوما بشه بعد یه مدت شل می‌کنه وا میده بی جنسبست 

می‌خوام ببینم با همکارانش چطوری رفتار می‌کنه چقدر صمیمیت داره اینو از کجا بفهمم؟

بنظرت بگم تا حس خودتون رو ندونم چیزی نمیگم چطوره؟چون خودم احساس کردم شما هم دلتون گیره برای همین ناشناس پیام دادم که مطمین بشم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خب اگه جدا میشی که پیام بده بنظرمالان بفهمی بهتر از چند وقت دیگه ست

می‌خوام امتحان کنم ولی نمیدونم از چه روشی و چطوری 

چون آدم زرنگی هست راحت اعتماد نمیکنه

چى ديدى ازش؟ خيلى زايست بگى ميدونم متاهلينو اينا يه پيج فيك بزن بهش دايركت بده با عكساى يه دختر خوشگ ...

اینستا نداره

حرکتت غلطه کلا

ولی حالا که میپرسی با توحه به کارش بگو من نمیدونم چندبار اومدم ادارتون از شما خوشم اونده شمارتونو از یه یکی از همکاراتون گرفتم

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
حرکتت غلطه کلاولی حالا که میپرسی با توحه به کارش بگو من نمیدونم چندبار اومدم ادارتون از شما خوشم اون ...

اینکه خیلی ضایعست ...

پس چیکار کنم برای شناختش؟ 

از کجا بفهمم با همکاریهای خانم چطوری برخورد میکنه؟ چون جلوی من وقتی میریم بیرون به شدت خودشو کنترل می‌کنه مشخصه

درک نمیکنم چرا حرکت اشتباهیه! بنظرم اینکه بدونیم طرف زیرآبی می‌ره ولی خودمون بزنیم ب اون راه اشتباه ...

منم دقیقا همین فکر دارم ؛ هی میگن مردا نمیتونن خودشونو کنترل کنن مکه حیوان هستن از اول عقد اینهمه درخواست از آقایون داشتم منم باید خودمو به باد میدادم؟