27م.تا حالا وقتمو صرف درس ورزش ازدواج و پیدا کردن کار کردم. اگه برگردم عقب این همه استرس امتحان و دانشگاه و شغل و زندگی و نمی کشیدم وبه زمان بندی خدا شک نمی کردم فقط تلاشمو میکردم حرص چیزیو نمی خوردم همه چی به موقعش اتفاق می افته. بیشتر به خاطر داشته هم شکر می کردم و آرزوهامو به صفر می رسوندم.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پسراام بی تفاوت میشن؟الان پسرای بالای ۳۰ دنبال دخترای ۲۰ ساله آن.من اکثر خواستگارام از ۲۹ شروع میشن ...
برای مردها بیشتر مردونه میشن از حالت خامی در میان و به شخصه من خودم اذدواج با فاصله سنی ۱۰ تا ۱۲ رو بیشتر میپسندم البته تو اذدواج چیزای مهمتری هم هست مثل خانواده پول چهره اخلاق صداقت ووو
شما اگر خواستی با یکی از اینا اذدواج کنی حداقل شش ماه تا یکسال رو باهاش دوست باش چون سنت برای ازدواج فعلا زوده
به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی. مامان یک سگ
واسه من سخته احساس میکنم حوصلم کم شده بدنمم جواب این حجم از خستگی رو نمیده، شاید اگه سنم کمتر بود تر و فرز تر بودم. البته برای من اینطور بود شاید یکی دیگه اینطور نباشه. ولی واقعا از نظر جسمی کم آوردم.