2777
2789
عنوان

هرگز رل نزنید هرگز

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 125 پست
خب بنظرم اون حقشه که با ادمی که پاکه ازدواج کنه فقط میتونم بگم برای کار خودم که کردم و دوست پسر داشت ...

این که میگی با ادمی که پاکه ازدواج کنه اره صد درصد حق داره ولی دیگه یه دوست پسر پاکی ادمو نمیبره😐😂

ناراحت نباش به نظرم ارزششو نداره

Bored:/
تعجب میکنم بعضی کاربرا اینجا میگن همه دخترا دوست پسر داشتن! هستند دخترایی که دوست پسر ندارنخود من 26 ...

يكم تجربه داشته باشي بدم نيستا حالا دوس پسر ك حتما منظور رابطه نيست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بنظرم اون حقشه که با ادمی که پاکه ازدواج کنه فقط میتونم بگم برای کار خودم که کردم و دوست پسر داشت ...

برای خواستگار بعدیت نگو ببین این پسرا خودشون به پشه ماده رحم نکردن بعد میفهمن یه دختر به یه پسر جواب سلام داده بهش هزارتا انگ میچسبونن نه عرف جامعه همینه بالا بری پایین بیای همینه حالا هی طرف بگه با من صادق باش اینا ظزفیت شنیدن این چیزارو ندارن چه برسه پذیرفتنش همون باید دروغ بشنون

و بدا بحال خودشاون قطعا دنبال ی ادم دروغگو بوده بعید میدونم الان کسی باشه ک تو سن ازدواج باشه و با ک ...

درک هرکسی از زندگی به تجربه خودش یا اطرافیانش ختم میشه . پس بعید نیست که براتون عجیب باشه ؛ هنوزم هستن کسایی که خوب بود رو از همون نوجوانی تشخیص میدن و می‌دونن هرچیزی باید به وقتش اتفاق بیفته

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چه ربطی داره ؛ شاید آدمی نیست که بتونه تحمل کنه همسرش قبل با کس دیگه رابطه احساسی یا فیزیکی داشته حت ...

ینی میخایی بگی ک خودش تا حالا با هیچکسی ارتباطی نداشته چ زمان دانشگاه چ قبل تر ؟؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

اتفاقا واقعا مرد زندگی هستن ... کسی که در اوج آزادی و مجردی خطا نکرده یعنی خودش نخواسته موقیتتشو داش ...

نه متوجه نشدی چی میگم

ببشتر اینایی که ادعای پاکیشون میشه از همه بدتر همه کار کردن 

ینی میخایی بگی ک خودش تا حالا با هیچکسی ارتباطی نداشته چ زمان دانشگاه چ قبل تر ؟؟

خدای من چرا اینقدر براتون عجیبه 😐😐 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یعنی چی بعد ازدواج داشته باشم؟ من اینجوری گفتم؟میگم همه قبل ازدواج یک نفرو داشتن

منم گفتم قبل ازدواج بله همه داشتن دگ مهم بعد ازدواجه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

اینجوری پرسید ازم :من تاحالا چشم به خانوم یا دختر کسی نداشتم و به این کارا فکر نکردم لطفا شما باهام ...

خب کجاش مگنه ست عزیزم تو الان حتی نمیدونی باید خوشحال باشی با ناراحت کلا تو شوکی خلاصه تکلیفتو روشن کن یا اینور جوب باش یا اونور جوب پسره از این مقید ها بوده ولی این حرفی که میزنم حرف متفق القول مشاوراست که پسر ها ادای روشن فکریو هم درآوردن تحت هیچ شرایطی از اینکه متوجه بشن دختری قبلا با کسی بوده نه استقبال میکنن نه براشون قابل پذیرشه خودشون هر غلطی کنن از آخر  دختر آفتاب مهتاب ندیده رو می‌خوان حالا تو انتخاب کن که واقعا این مدلی باشی  یا به دروغ این مدلی باشی عیب نداره تجربه شد چیز مهمیو از دست ندادی بعضیا بعد از زندگی مشترک روابط قبلیشون لو می‌ره یا مزاحمت جدیدی وارد زندگی مشترکشون از روابط قبلی ورود می‌کنه پس ببین شکر خدا یه حرف بود و تموم شد اگه هم جایی درز کرد تو کتمان کن صداقت خوبه ولی واسه بعضی پسرا نه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣