2777
2789
عنوان

هرگز رل نزنید هرگز

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 125 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری پرسید ازم :من تاحالا چشم به خانوم یا دختر کسی نداشتم و به این کارا فکر نکردم لطفا شما باهام ...

چه مورد خوبی بود خوش به حال همسر ایندش☹️

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اینجوری پرسید ازم :من تاحالا چشم به خانوم یا دختر کسی نداشتم و به این کارا فکر نکردم لطفا شما باهام ...

اگه سرت هم میبرید نباید میگفتی آخه عقلت کجا بود دختر 

برعکس از اینا بیشتر باید بترسی کسی که هزارتا غلط می‌کنه میاد خودشو پاک نشون میده 

البته بعضیا این مدلین 

خب دوستی معمولی چ اشکالی داره

دوستی معمولی غیرمعمولی رو بحث نمیکنم چون یک بحث جداس 

ایشون صداقت داشتن و این خودش نشونگر اینه ک ادم درستیه

شما شاید دوست معمولی رو بد ندونی و بعد ازدواجم بخای داشته باشی ک خود من واس کسی ک تو رابطس با من نمیپسندم قبول نمیکنم چ برسه ب همسر ادم

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

اره هست کم پیش میاد ولی خب معمولا 😂😭

خب بنظرم اون حقشه که با ادمی که پاکه ازدواج کنه فقط میتونم بگم برای کار خودم که کردم و دوست پسر داشتم متاسفم لطفا شما نکنید 

اون اگر دنبال این بود ک دختر خوب رو انتخاب کنه معیادگرش باید صداقت میبود ک تو داشتی اگ میگعتی ن هرگز ...

چه ربطی داره ؛ شاید آدمی نیست که بتونه تحمل کنه همسرش قبل با کس دیگه رابطه احساسی یا فیزیکی داشته حتی در حد نگاه و بوسه و دست گرفتن 

این حق هرکسی هست چیزی که اذیتش می‌کنه رو نپذیره ؛

من تا حالا ب هيچ خواستگاري نگفتم رل داشتم حتي ازم پرسيدن گفتم نه خواستگار داشتم فقط… اين چيزارو نميگن ك حالا اون بگه صادق باش ساده اي 

ولي كلا قسمت نبوده بيخيالش

والا من از اینایی که سفت و سخت میگن چشم به دختر کسی نداشتم بیشتر میترسم😂

اتفاقا واقعا مرد زندگی هستن ... کسی که در اوج آزادی و مجردی خطا نکرده یعنی خودش نخواسته موقیتتشو داشته فضا هم فراهم بوده خودش نخواسته

دوستی معمولی غیرمعمولی رو بحث نمیکنم چون یک بحث جداس ایشون صداقت داشتن و این خودش نشونگر اینه ک ادم ...

یعنی چی بعد ازدواج داشته باشم؟ من اینجوری گفتم؟

میگم همه قبل ازدواج یک نفرو داشتن

چه مورد خوبی بود خوش به حال همسر ایندش☹️

و بدا بحال خودش

اون قطعا دنبال ی ادم دروغگو بوده بعید میدونم الان کسی باشه ک تو سن ازدواج باشه و با کسی یک لار هم ارتباط نگرفته باشه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤