2777
2789
عنوان

هرگز رل نزنید هرگز

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 125 پست
حالا اون پرسیده تو چرا گفتیی

اینجوری پرسید ازم :

من تاحالا چشم به خانوم یا دختر کسی نداشتم و به این کارا فکر نکردم لطفا شما باهام صادق باشین من میخام بهتون اعتماد کنم تاحالا شما رابطه دوستی داشتین؟ 

من خرو گذاشت توو منگنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خود پسره امله وگرنه کی تو خاستگاری میپرسه دیگهر کسی حداقل با یک نفر تا ۲۵ سالگی اینا بوده

ب نظرم صداقت مهم ترین چیزه ک این بنده خدا داشته

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

به خاطر ساده بودنت ناراحت باش کن که کلا مخالف رل هستم البته اون پسره هم اگه پاک بوده حقش داشتن همسر ...

اینجوری پرسید ازم :

من تاحالا چشم به خانوم یا دختر کسی نداشتم و به این کارا فکر نکردم لطفا شما باهام صادق باشین من میخام بهتون اعتماد کنم تاحالا شما رابطه دوستی داشتین؟ 

من خرو گذاشت توو منگنه

اینجوری پرسید ازم :من تاحالا چشم به خانوم یا دختر کسی نداشتم و به این کارا فکر نکردم لطفا شما باهام ...

اون اگر دنبال این بود ک دختر خوب رو انتخاب کنه معیادگرش باید صداقت میبود ک تو داشتی اگ میگعتی ن هرگز ولی ب دروغ چی؟؟؟اوتوقت اوکی بود صداقت ک داشته باشی دروغ نگی هیچ کار خطایی نمیتونی بکنی بخاطر همینم بود ک از بچگی میگفتن دروغگو دشمن خداس دروغ خطرناک ترین سلاحهه ادم دروغگو هم هرکاری میکنه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

دلیلی نداشت که بگی

اینجوری پرسید ازم :

من خرو گذاشت توو منگنه