2777
2789
عنوان

هرگز رل نزنید هرگز

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 136 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب دیگه ازش بکش بیرون ازین ادما زیاد هس مطمئنم یه خوبش مص خودت سر راهت قرار میگیره اونم ک انقد حساسیت ب خرج میده اخرش میره ت کاسش دنیا همینه همیشه رو نقطه ضعف ادم پا میزاره 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
اگه حدومرز ها رعایت بشه کار بدی نکرده به نظرمنظرتون محترمه🙏

به نظرم همین کار خودش حد ومرز شکستنه هرچقد بخوایم بگیم عادیه بازم نیست البته من نظرم اینه نظر شما هم برا من محترمه دوست عزیز 

و بدا بحال خودشاون قطعا دنبال ی ادم دروغگو بوده بعید میدونم الان کسی باشه ک تو سن ازدواج باشه و با ک ...

چرا نباشه من به لطف خدا نبودم

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
یعنی چی جنبه ندارن؟ادمی که گذشته س صافه حق داره یکی مثله خودشو بخواد

کسی که ادم پاک و دل پاکی بوده خدا ادم پاکی سر راهش قرار میده هرکی نون دلشو میخوره

مگه صاف بودن فقط قبلا دوست پسر دوست دختر نداشتنه ادم باید ذاتش درست باشه 

کسی که ادم پاک و دل پاکی بوده خدا ادم پاکی سر راهش قرار میده هرکی نون دلشو میخورهمگه صاف بودن فقط قب ...

با حرفتون موافقم

نه معلومه به خیلی چیزای دیگه هم هست

تو قران گفته دوستی جنس مخالف باهم گناهه 

این حرفه خداس 

و بخشی از همون پاکیه که شما میگی

هرکسی معیارو ملاکی داره

مثل ویژگی های ظاهری و اخلاقی دیگه 

ایشون و یسریای دیگه این از ملاکاشونه

کجاش غیرقابل درک؟

با حرفتون موافقمنه معلومه به خیلی چیزای دیگه هم هستتو قران گفته دوستی جنس مخالف باهم گناهه این حرفه ...

من که نگفتم غیرقابل درکه گفتم پسرای کشور ما جنبه شنیدن همچین موضوعی رو ندارن طرف ممکنه بگه بگو با من صادق باش من مشکلی ندارم هرچی بوده تو گذشته بوده ولی جنبه شنیدن حقیقت رو نداره

از طرفی تو کشور ما این مورد خیلی طرف پسراست 

مثلا پسره از پشه ماده هم گذر نکرده بعد دنبال دختر افتاب مهتاب ندیدست که جز بابا و داداشش جنس مذکر دیگه ای ندیده